arrow-up
Roulette77

Free

online

Support UkraineSupport Ukraine

Speed Roulette de la Evolution Gaming

Ultima actualizare: 07.07.2023 de Andrew Shepard
Anul lansării 2017
Variație un singur zero
RTP 97.3%
Multiplicatori -
Software Evolution Gaming
Limitele pariurilor Depinde de cazinou

Cel mai bun cazinou cu Speed Roulette

22bet
4.3/5
Limitele pariurilor €0.2-10 000

Speed Roulette este un joc de cazino online bine cunoscut, creat de Evolution Gaming și lansat în 2017. Acest joc faimos este de fapt o versiune rapidă a clasicului joc de ruletă europeană. Designul său se concentrează pe oferirea unei experiențe mai distractive și captivante pentru toți jucătorii de cazino.

Designul și interfața utilizatorului pentru Speed Roulette sunt elegante și moderne, cu o structură simplă care permite o navigare ușoară tuturor jucătorilor. Jocul este plasat pe un fundal stilat, cu dealerul live și ruleta fiind în centrul atenției pe ecran. Roata este concepută cu grafică impresionantă și animație, creând o experiență imersivă și vizuală.

Desigur, poate cel mai remarcabil aspect al Speed Roulette este gameplay-ul său rapid. Jocul se desfășoară foarte repede, cu doar 25 de secunde între fiecare rotire. Această caracteristică permite jucătorilor să se bucure de mai multe rotiri într-un interval de timp mai scurt.

Speed Roulette este o alegere excelentă pentru numeroși jucători de cazino din întreaga lume, așa că astăzi vom explora fiecare aspect al acestei variante populare de ruletă. De la caracteristicile și limitele acestei rulete, până la avantaje și dezavantaje, nimic nu va fi omis. Să ne aventurăm împreună în lumea Speed Roulette și a caracteristicilor sale.

Caracteristici

După cum am menționat mai sus, Speed Roulette este un joc care oferă o variație unică a ruletei europene tradiționale.

 • După cum sugerează și numele, caracteristica principală și cea mai importantă a acestei variante este că este mai rapidă decât jocul standard. Cu un interval de 25 de secunde între fiecare rotire, jucătorii pot beneficia de până la 50 de rotiri suplimentare pe oră. Această caracteristică face din Speed Roulette o opțiune excelentă pentru cei care au puțin timp la dispoziție sau pur și simplu doresc să se bucure de mai multe runde de joc în același interval de timp. Însă nu doar runde rapide de joc diferențiază acest joc de altele. Caracteristica de joc de mare viteză modifică și gameplay-ul în sine.
 • Mai precis, în această versiune a jocului, jucătorii au opțiunea de a plasa pariurile pentru runda următoare în timpul rotirii roții actuale. Această caracteristică reprezintă o schimbare semnificativă față de alte variante, deoarece jucătorii nu trebuie să aștepte până când rotirea anterioară se încheie înainte de a-și plasa pariul pentru runda următoare.
 • Cu toate acestea, este foarte important de menționat că, în ciuda gameplay-ului de mare viteză, Live Speed Roulette păstrează toate regulile, plățile, probabilitățile și RTP pe care le găsim în ruleta europeană tradițională. Astfel, RTP-ul Speed Roulette este de 97,3%.
 • În plus, pentru a face jocul mai confortabil și mai convenabil, Speed Roulette oferă mai multe caracteristici speciale jucătorilor. Începând cu opțiunea "Autoplay", jucătorii au posibilitatea de a seta aceeași miză pentru un număr selectat de runde. "Salvează-ți Pariurile Favorite" este, de asemenea, o caracteristică importantă care permite jucătorilor să salveze până la 15 pariuri pentru a le accesa ușor în runde viitoare.
 • În cele din urmă, Speed Roulette oferă și o funcționalitate de traseu de curse și acces la statistici cuprinzătoare pentru ultimele 500 de runde, precum și informații despre numerele calde și cele reci. Funcția de traseu de curse permite jucătorilor să parieze pe strategii de pariere mai complexe, în timp ce statisticile detaliate îi ajută pe jucători să ia decizii de pariere mai informate.
Pariul Plată
Directă 35:1
Miză divizată 17:1
Stradă 11:1
Colț 8:1
Șase Numere 5:1
Coloană 2:1
Duzină 2:1
Par/Impar 1:1
Roșu/Negru 1:1
Înalt / Scăzut 1:1

Limite

Este important de menționat că limitele de pariere în Speed Roulette pot varia în funcție de cazinoul în care jucătorul se află. Cu toate acestea, ca regulă generală, această variantă de ruletă oferă o gamă largă de opțiuni de pariere, cu unele cazinouri stabilind limite mai mari decât altele.

Avantaje & Dezavantaje

Avantaje
 • Gameplay-ul de mare viteză oferă o experiență captivantă și alertă, cu mai multe runde pe oră;
 • Cu toate caracteristicile de mare viteză, Speed Roulette păstrează toate regulile, probabilitățile, plățile și RTP-ul ruletei europene tradiționale;
 • Funcții speciale precum Autoplay, Salvează-ți Pariurile Favorite, Traseu de curse și statistici pentru ultimele 500 de runde fac gameplay-ul și mai convenabil;
 • Jocul are un design elegant și modern, cu grafică și animații imersive;
 • Jocul este operat de un dealer live, ceea ce oferă jucătorilor o experiență aproape reală de cazino;
Dezavantaje
 • Gameplay-ul rapid poate fi copleșitor pentru jucătorii începători;
 • Limitele de pariere pot varia în funcție de cazinou;

Sfaturi

Desigur, aceasta nu ar fi una dintre recenziile noastre de jocuri de cazino fără secțiunea "Sfaturile noastre". Speed Roulette este una dintre cele mai populare variante de ruletă de pe piața cazinourilor online, astfel încât mulți jucători vor încerca acest joc cel puțin o dată și ar trebui să profite de unele caracteristici oferite.

 • Utilizați opțiunile Pariuri Favorite

  În primul rând, jucătorii de Speed Roulette ar trebui să utilizeze opțiunea Pariuri Favorite. Având doar 25 de secunde pentru a plasa pariurile, fiecare secundă contează. Pentru a vă economisi timpul și pentru a vă asigura că nu veți face greșeli din cauza timpului limitat disponibil, profitați de pariurile salvate și plasați-le cu un singur clic. Aceasta este foarte utilă, în special pentru jucătorii cu scheme de pariere complexe care necesită o cantitate semnificativă de timp pentru a fi plasate pe masa de ruletă.

 • Beneficiați de gameplay-ul rapid

  Speed Roulette este concepută special pentru jucătorii care preferă o experiență rapidă. Aceasta este în special benefică pentru toți jucătorii care au un stil de joc fără strategii de pariere complicate.

 • Alegeți o masă cu limite mari de pariere

  Ultimul, dar nu cel din urmă, sfatul nostru final este să alegeți o masă de Speed Roulette cu o gamă largă de limite de pariere. După cum am menționat mai sus, limitele de pariere în Speed Roulette pot varia de la cazinou la cazinou. Prin urmare, este esențial să alegeți o masă cu miza minimă cea mai mică și miza maximă cea mai mare care se potrivesc bugetului dumneavoastră. Această alegere vă va ajuta să plasați mai multe pariuri în timpul jocului și să vă gestionați bugetul în ansamblu mai ușor.

FAQs

Care este RTP-ul Speed Roulette?

RTP-ul (Return to Player) al Speed Roulette este același ca al ruletei europene, aproximativ 97,30%. Aceasta înseamnă că pentru fiecare 1000 de dolari pariați, câștigul așteptat este de 973 de dolari.

Ce diferențiază Speed Roulette de celelalte variante de ruletă?

Principala diferență a Speed Roulette este viteza ridicată a jocului, cu un timp de rotire de doar 25 de secunde. Această diferență permite jucătorilor să experimenteze mai multe rotiri într-un interval de timp mai scurt. În plus, Speed Roulette oferă o serie de caracteristici și opțiuni suplimentare care fac jocul și mai convenabil pentru jucători, precum Pariuri Favorite, Autoplay, Pariuri pe Traseu de curse și statistici detaliate.

Câte rotiri puteți juca pe oră?

Cu Speed Roulette, jucătorii au posibilitatea de a juca până la 50 de rotiri pe oră. Acest număr este de două ori mai mare decât numărul de rotiri pe care jucătorii le pot face în cadrul ruletei tradiționale.

Cum puteți paria rapid în timpul intervalului de pariere?

Pentru a paria rapid în cadrul intervalului de 25 de secunde, jucătorii pot folosi funcția Pariuri Favorite. Aceast ă funcție le permite să-și salveze schemele favorite de pariere și să-și plaseze pariurile rapid și ușor cu un singur clic, în loc să selecteze manual fiecare opțiune de pariere. Mai mult, jucătorii au și posibilitatea de a profita de opțiunea Autoplay, care le permite să stabilească o strategie de pariere pentru un număr specific de rotiri.

Este Speed Roulette manipulată?

Nu, Speed Roulette nu este manipulată. De fapt, acest joc de cazinou binecunoscut de la Evolution Gaming este operat de un dealer live și este licențiat și reglementat de autorități de încredere, asigurând un gameplay corect și imparțial.