arrow-up
Roulette77

Free

online

Support UkraineSupport Ukraine

Football Studio Roulette de la Evolution Gaming

Ultima actualizare: 07.07.2023 de Andrew Shepard
Anul lansării 2022
Variație un singur zero
RTP 97.3%
Multiplicatori
Software Evolution Gaming
Limitele pariurilor Depinde de cazinou

Cel mai bun cazinou cu Football Studio Roulette

Megapari
4.7/5
Limitele pariurilor €0.5-10 000

Football Studio Roulette a fost lansat de Evolution Gaming în 2022. Acest cunoscut furnizor de jocuri a dezvoltat deja un alt joc de fotbal studio în 2018. Datorită succesului acestei prime încercări, Evolution Gaming a decis să dezvolte o versiune de ruletă care combină regele sporturilor cu cunoscutul joc de ruletă european.

În ceea ce privește designul și aspectul Football Studio Roulette, a fost creată o atmosferă confortabilă, ce aduce aminte de un pub sportiv britanic.

Jucătorii care intră în această variantă de ruletă vor vedea o fereastră mare îndreptată către un stadion de fotbal. Veți avea și posibilitatea de a personaliza multe elemente grafice și sonore pentru a crea propria atmosferă preferată.

În același timp, acest joc de ruletă are multe caracteristici și funcționalități, inclusiv o funcție unică de fotbal ACASĂ / DEPLASARE. Această funcție oferă o experiență autentică și captivantă, în care jucătorii pot să încurajeze echipa lor ca și cum ar fi la un meci de fotbal.

Pe scurt, Football Studio Roulette este un joc indispensabil atât pentru începători, cât și pentru jucătorii experimentați de ruletă care sunt în același timp fani ai fotbalului. Combinarea unică a ruletei cu caracteristicile fotbalului creează un joc care poate oferi numeroase ore de distracție și emoție.

Fără alte preambule, să explorăm în profunzime caracteristicile unice ale acestei variante de ruletă europeană.

Caracteristici

Ceea ce face ca Football Studio Roulette să se diferențieze de alte jocuri de ruletă este experiența sa interactivă unică, cu tematică de fotbal. Cea mai importantă caracteristică a acestui joc de ruletă pe care jucătorii o vor aprecia este funcția ACASĂ / DEPLASARE.

 • Această funcție este similară cu marcarea unui gol într-un meci de fotbal. Diferența este că locațiile roșii și negre corespund golurilor echipei gazdă sau echipei oaspete. Cu alte cuvinte, atât locațiile roșii, cât și cele negre reprezintă o echipă.
 • Jucătorul are ocazia să parieze pe una dintre cele două echipe (acasă sau în deplasare). Dacă bila aterizează într-un loc roșu, atunci echipa Oaspete marchează un gol. Scopul este de a crea o serie de victorii. Astfel, dacă bila aterizează de 3 ori pe un număr roșu, această serie va fi afișată pe tabelul de scoruri DEPLASARE din spatele dealerului.
 • În plus, Football Studio Roulette oferă mai multe funcții utile care îmbunătățesc experiența jucătorului. Funcția de traseu de curse permite jucătorilor să plaseze pariuri pe grupuri de numere, precum Voisins Du Zero și Tiers Du Cylindre.
 • Jucătorii au, de asemenea, posibilitatea de a consulta monitorul de statistici integrat. Acesta afișează rezultatele ultimelor 500 de runde. Acest lucru este deosebit de util pentru jucătorii care doresc să creeze strategii de pariere informate, pe baza rezultatelor anterioare.
 • În cele din urmă, Football Studio Roulette oferă posibilitatea de a salva până la 15 combinații preferate de pariere. Această funcție este necesară pentru cei care doresc să-și automatizeze sistemul de pariere.
 • RTP-ul jocului este de 97,3%, ceea ce este destul de ridicat în comparație cu alte jocuri populare de cazino online, dar similar cu alte variante clasice de ruletă europeană.

Devine evident că această variantă clasică de ruletă europeană are aceleași reguli de plată ca și jocul tradițional, dar este echipată cu numeroase funcții avansate.

Pariul Plată
Directă 35:1
Miză divizată 17:1
Stradă 11:1
Colț 8:1
Șase Numere 5:1
Coloană 2:1
Duzină 2:1
Par/Impar 1:1
Roșu/Negru 1:1
Înalt / Scăzut 1:1

Limite

Înainte de a plasa primele tale pariuri, poți consulta opțiunile de mărime a pariurilor de pe panoul de jetoane din partea de jos a ecranului. În majoritatea cazurilor, vei găsi o gamă largă de limite de pariere la Football Studio Roulette. Cu alte cuvinte, ar trebui să ai în vedere faptul că limitele de pariere la Football Studio Roulette pot varia în funcție de cazinoul online.

Avantaje & Dezavantaje

Avantaje
 • O funcție unică ACASĂ/DEPLASARE pentru fanii fotbalului;
 • Opțiuni de pariere pe traseul de curse;
 • Monitor cu statistici ale ultimelor 500 de runde;
 • Versiune disponibilă pentru dispozitive mobile;
 • Salvarea combinațiilor preferate de pariere;
 • Gama largă de limite de pariere;
 • Caracteristici vizuale și audio personalizabile;
Dezavantaje
 • Din cauza interacțiunii cu dealerul live, viteza jocului poate fi mai lentă decât se așteaptă;
 • Nicio funcție suplimentară de bonus;

Sfaturi

 • Nu te baza pe statistici privind numerele și culorile

  Primul lucru pe care ar trebui să-l ai în vedere atunci când joci jocul Football Studio Roulette este că funcția ACASĂ/DEPLASARE există pentru a crea o atmosferă specială legată de fotbal. Cu alte cuvinte, aceasta nu ar trebui să fie folosită ca instrument de predicție. Acest lucru se datorează faptului că probabilitatea de a lovi anumite numere sau culori (echipe) rămâne aceeași în conformitate cu statisticile de pariere clasice și avantajul casei.

 • Stabilește limite zilnice și lunare

  În același timp, este foarte important să-ți stabilești limite pentru bugetul zilnic sau lunar, pentru a te asigura că vei crea un mediu de pariere responsabil. Multe cazinouri online oferă opțiunea de a-ți seta limite pe cont, astfel încât să nu poți cheltui mai mult decât o anumită sumă. Aceasta te poate ajuta să previi cheltuieli excesive și să te asiguri că te încadrezi în posibilitățile tale financiare în timp ce te bucuri de joc.

 • Follow small goals

  Un alt sfat eficient este să vă stabiliți obiective mici și realiste de câștig pentru sesiunile de joc pe termen scurt. De exemplu, puteți viza să câștigați 10% din banca dvs. într-o anumită sesiune, iar odată ce ați atins acest obiectiv, puteți încheia sesiunea și reveniți altă dată. Aceasta vă poate ajuta să preveniți cheltuielile excesive și să vă asigurați că înregistrați în mod constant progrese către obiectivele dvs. generale de jocuri de noroc.

FAQs

Care este rata RTP a ruletei Football Studio?

Rata RTP (return to player) a ruletei Football Studio este de 97,3%. Aceasta este aceeași rată RTP pe care o veți găsi în majoritatea variantelor clasice de ruletă europeană. Motivul pentru aceasta este simplu; jocul Football Studio Roulette nu are funcții bonus suplimentare sau restricții de pariere care să poată schimba această procentaj.

Ce face ca Football Studio Roulette să fie diferită față de ruleta standard?

Caracteristica principală care distinge Football Studio Roulette de alte variante tradiționale de ruletă europeană este funcția adițională de fotbal. În timpul jocului, este afișat un tabel de scoruri care arată golurile (loviturile) marcate de echipa gazdă (punctele negre) și de echipa oaspete (punctele roșii). Observați că aceasta este o caracteristică mai mult cosmetică care îmbunătățește experiența legată de fotbal în cadrul jocului.

Care este cel mai bun cazinou pentru a juca Football Studio Roulette?

După cum am explicat mai sus, Football Studio Roulette este un joc relativ nou, lansat în 2022. Ca atare, echipa noastră l-a găsit la două cazinouri online de încredere: Trada Casino și 888. Aceste cazinouri au fost testate nu doar de către echipa noastră de experți, ci și de mii de jucători din România și sunt cunoscute pentru fiabilitatea și încrederea lor.

Au scorurile obținute de fiecare echipă de fotbal prin lovirea numerelor roșii și negre vreun impact asupra jocului sau regulilor?

Nu, punctele marcate de fiecare echipă de fotbal în Football Studio Roulette sunt doar în scopuri de afișare și nu au nicio influență asupra jocului sau regulilor. Ele reprezintă pur și simplu o modalitate unică de a prezenta statisticile numerelor roșii și negre. Jucătorii nu ar trebui să folosească această funcție ca instrument de predicție. Probabilitatea de a obține o anumită pariu este aceeași pentru fiecare rotire.

Există strategii particulare pentru ruleta Football Studio?

Regulile și strategiile generale pentru jocul Football Studio Roulette rămân aceleași ca și cele pentru ruleta tradițională. Așa cum se întâmplă cu orice formă de joc de noroc, este important să jucați responsabil și să pariați numai în limitele bugetului dvs. Este, de asemenea, o idee bună să vă stabiliți limite de cheltuieli și să aveți o înțelegere clară a regulilor și probabilităților jocului.