arrow-up
Roulette77

Free

online

Support UkraineSupport Ukraine

VIP Roulette de la Evolution Gaming

Ultima actualizare: 07.07.2023 de Andrew Shepard
Anul lansării 2022
Variație un singur zero
RTP 97.3%
Multiplicatori -
Software Evolution Gaming
Limitele pariurilor Depinde de cazinou

Cel mai bun cazinou cu VIP Roulette

Megapari
4.7/5
Limitele pariurilor €1-20 000

Producătorul suedez de jocuri de cazinou Evolution Gaming a fost liderul necontestat în ceea ce privește organizarea jocurilor de cazinou cu dealeri live în ultima decadă, iar portofoliul său include numeroase variante de ruletă. De la mesele obișnuite de ruletă la jocuri inovatoare precum Double Ball Roulette, Speed Roulette și Golden Ball Roulette, una dintre opțiunile care ar putea atrage jucătorii mari este VIP Roulette.

Jocul a fost lansat în 2022 și este transmis în direct dintr-un studio premium din Letonia, fiind destinat jucătorilor care caută cea mai rafinată experiență de ruletă online în toate aspectele. În esență, este varianta originală a popularului joc de masă de cazinou, dar cu o notă adăugată de exclusivitate. Există opțiuni de mese de ruletă europeană și franceză, precum și mesele Auto Roulette ale Evolution.

Mediul este foarte elegant și este evident încă de la prima vedere că jocul este conceput pentru a se adresa jucătorilor mari. Deși intervalul de pariere începe de la 5,00 unități (valoarea monedei depinde de site-ul cazinoului ales), acesta poate ajunge până la 20.000 pe pariu, ceea ce înseamnă că audiența țintă sunt jucătorii cu bugete mari.

Gazdele sunt foarte experimentate și extrem de calificate, contribuind la întreaga experiență VIP. Interfața, ca și în cazul tuturor ruletelor Evolution, nu lasă nimic de dorit și include toate funcțiile pe care le-ai aștepta de la un astfel de joc, cu adăugarea unor accente premium.

Caracteristici

VIP Roulette este un alt joc Evolution Gaming de ruletă cu dealer live care include toate funcțiile oferite de furnizorul de software, dar cu câteva distincții față de mesele obișnuite. Aceasta include o roată de ruletă europeană și franceză, ceea ce înseamnă că roata are 37 de buzunare și un singur zero.

În momentul în care începeți jocul, veți avea opțiunea de a juca în modul clasic sau 3D. Pentru o experiență VIP completă, vă sugerăm să utilizați modul 3D - unde veți beneficia de camere superbe și de fluxuri HD. Înțelegeți, totuși, că dacă alegeți să jucați în modul 3D, s-ar putea să nu puteți vedea numărul câștigător pe roată tot timpul, în ciuda celor mai multe unghiuri de cameră pe care le puteți alege. Pentru a combate această mică problemă, Evolution afișează numărul câștigător și pe masa de pariere, iar veți fi notificat dacă ați câștigat sau nu.

Cea mai mare diferență față de ruleta Evolution Live standard sunt mesele luxoase și designul studioului. Mesele sunt acoperite cu pânză roșie, ceea ce adaugă o notă de lux și aduce aminte de mesele premium din cazinourile populare din Las Vegas, iar roata de ruletă este amplasată pe partea stângă a ecranului. Dealerul este așezat lângă roată, în timp ce masa de pariere este situată în partea de jos a ecranului.

Regulile, ratele, plățile și RTP-ul (Rata de Returnare a Jucătorului) pentru VIP Roulette sunt aceleași ca și pentru orice altă ruletă europeană, ceea ce înseamnă că Rata de Returnare a Jucătorului este de 97,30%. Principalele caracteristici ale acestui joc sunt limitele de pariere și experiența VIP oferită jucătorilor. În plus, există mai multe opțiuni pe care jucătorii le pot găsi utile, inclusiv:

 • Opțiunea de autoplay
 • Circuitul de curse pe care jucătorii pot plasa pariuri vecine și speciale
 • Opțiunea de a discuta cu dealerul
 • Istoricul rezultatelor anterioare
 • Pariuri salvate (se pot salva până la 15 scheme de pariere)
 • Un tabel cu statistici și numere calde și reci
 • Apeluri recente

În timp ce multe jocuri cu dealer live de la Evolution au opțiunea de autoplay, chatul live este disponibil doar în câteva jocuri selectate - inclusiv VIP Roulette. Alte aspecte importante sunt butoanele "Rotiți acum" și "Dealează acum", care în esență permit jucătorilor să controleze ritmul jocului.

Pariul Plată
Directă 35:1
Miză divizată 17:1
Stradă 11:1
Colț 8:1
Șase Numere 5:1
Coloană 2:1
Duzină 2:1
Par/Impar 1:1
Roșu/Negru 1:1
Înalt / Scăzut 1:1

Limite

Deși limitele de pariere la VIP Roulette de Evolution Gaming pot varia în funcție de cazinou, de obicei sunt mult mai ridicate în comparație cu ruleta standard. În mod obișnuit, acestea variază de la 5 euro per rotire până la 20.000 euro per rotire - ceea ce este destinat jucătorilor cu bugete mari. Cu toate acestea, unele cazinouri oferă o miză minimă de doar 2 euro.

Avantaje & Dezavantaje

Deși VIP Roulette își respectă toate promisiunile, nu este lipsit de anumite neajunsuri. Iată avantajele și dezavantajele VIP Roulette de la Evolution.

Avantaje
 • Limite mari de pariere, ideale pentru jucătorii cu bugete mari;
 • Funcția de autoplay, posibilitatea de a face pariuri speciale folosind pista de curse, statistici detaliate și multe alte funcții;
 • Studio exclusivist de înaltă clasă;
 • Posibilitatea de a discuta cu dealerul;
Dezavantaje
 • Nu este cea mai bună opțiune pentru jucătorii cu bugete reduse;

Sfaturi

VIP Roulette este destinat în principal jucătorilor cu bugete mari, care dispun de un capital mai mare decât jucătorul mediu. Având în vedere acest lucru, vă vom recomanda câteva strategii și sisteme care necesită un capital inițial mai mare și funcționează cel mai bine pentru jucătorii cu bugete mari.

 • Sistemul 36

  Una dintre cele mai interesante strategii pe care le puteți încerca cu VIP Roulette este sistemul 36. Este o strategie relativ nouă care a devenit populară în ultimii ani prin intermediul pasionaților de ruletă de pe YouTube. Această strategie acoperă întregul tablou, ceea ce înseamnă că nu există rezultate pierzătoare. Ca și în cazul majorității celorlalte strategii, totuși, acesta nu este un sistem infailibil și este mai bine să fie utilizat pe termen scurt. De asemenea, necesită un capital inițial mai mare și limite de pariere mai ridicate, deoarece o singură rotire costă 380 de euro.

 • Strategia de 150 de euro

  O altă strategie pe care o puteți încerca cu acest joc este strategia de 150 de euro. Este unul dintre cele mai de succes sisteme și oferă jucătorilor o șansă de 91,89% de a câștiga, cu o șansă de 27,03% de a obține un profit. Strategia de 150 de euro acoperă, de asemenea, aproape toate numerele de pe tablă, motiv pentru care este potrivită cel mai bine pentru jucătorii cu bugete mari.

 • Încercați strategia Reverse Martingale

  Strategia Reverse Martingale, cunoscută și sub denumirea de sistemul Paroli, este un alt sistem pe care îl puteți încerca. Deoarece cea mai mare limitare a acestei strategii sunt limitele de pariere, VIP Roulette ar putea fi o opțiune excelentă - cu limite de pariere cuprinse între 5 și 20.000 de euro. După cum sugerează și numele, această strategie este progresia inversă a strategiei Martingale și este o progresie negativă care poate crește considerabil capitalul într-o singură rotire.

FAQs

Care este RTP-ul în VIP Roulette de la Evolution?

Deoarece VIP Roulette de la Evolution utilizează ruleta clasică europeană, are un RTP de 97,30%.

Ce diferențiază VIP Roulette de celelalte rulete?

În timp ce VIP Roulette utilizează ruleta europeană standard, este o versiune mai elegantă a jocului obișnuit. Aspectul și atmosfera meselor și întreaga experiență sunt mai exclusive, iar există numeroase funcții adăugate - cum ar fi opțiunea de a discuta cu dealerul. În plus, limitele de pariere sunt de obicei mai mari.

Pot să discut cu crupierul?

Da. Cu VIP Roulette, puteți utiliza funcția de chat live pentru a discuta cu crupierul la dispoziția dvs.

Care sunt pariurile minime și maxime în VIP Roulette?

Deși pariurile minime și maxime în VIP Roulette variază în funcție de operatorul cazinoului, ele încep de obicei de la 5 euro per rotire, ajungând până la 20.000 euro per rotire.

Care este cel mai bun cazinou online cu VIP Roulette de la Evolution?

Alegerea unui cazinou online sigur și de încredere este extrem de importantă pentru oricine, dar acest lucru este cu atât mai adevărat dacă sunteți un jucător cu buget mare. După cercetările noastre extinse, vă putem recomanda cazinoul Trada. Acesta oferă mese de VIP Roulette cu crupieri vorbitori de limba engleză și este un cazinou sigur, de încredere și securizat, care vă plătește câștigurile la timp.