arrow-up
Roulette77

Free

online

Support UkraineSupport Ukraine

Prezentare generală și testare a celor mai bune strategii de ruletă

Numărul de oameni care caută strategii la ruletă online doar în România a ajuns la 10.000, conform celor mai recente tendințe de căutare de date de către Google. Acest lucru înseamnă că oamenii încearcă efectiv să găsească metode profesionale pentru a învinge jocul și a se asigura că au avantajul. Da, există într-adevăr o mare cantitate de informații despre strategii la ruletă pe Internet. Cu toate acestea, motivul pentru aceasta este că resursele de pe internet se copiază reciproc și ajung să tragă concluzii false și nefondate, ceea ce poate duce jucătorul în eroare. Dar există o strategie anume care vă poate ajuta să câștigați totul?

Răspunsul este mai complicat. La Roulette77, știm ce să așteptăm atunci când alegem o strategie la ruletă și de ce un anumit model poate fi mai eficient decât altul. Echipa noastră a testat unele dintre cele mai populare variante în mod extensiv pentru a vă oferi avantajul pe care îl doriți în joc și pentru a vă asigura că sunteți cu adevărat în topul sesiunilor de joc.

Analizăm în profunzime strategiile populare la ruletă pentru a ne asigura că înțelegerea dumneavoastră a diferitelor strategii este solidă și eficientă, ghidându-vă către următoarea combinație câștigătoare.

Prezentare generală și testare a celor mai bune strategii de ruletă

Joacă inteligent cu strategiile noastre. Transformă cunoștințele în câștiguri!

Casinoin
5/5
Acceptă jucători RO
Bonus 100% pana la €200
Cerința de pariere x50
Numărul de rulete 41
Ruletă Live true
Metode de plata
 • visa
 • mastercard
 • maestro
 • vpay
 • jcb
 • discover
 • skrill
 • neteller

Testarea Sistemelor de Ruletă

Cel mai bun mod de a ști dacă un sistem de ruletă funcționează într-adevăr este să-l supui unui test atent. Ne-am bucurat să testăm zeci de strategii viabile, care sunt considerate ca fiind modalități matematic corecte și eficiente de a juca. În timp ce poți învăța doar o strategie și să te ții de ea, având acces la mai multe modele îți va permite să le rotești și să-i bate pe cazinouri.

Dar înainte să faci asta, trebuie să te asiguri că joci cu o strategie în care poți avea încredere pe termen lung. Aici intervin noi. Ne asigurăm că toate strategiile produc rezultate statistic relevante care te ajută să fii în formă maximă și să obții cele mai bune sinergii și eficiențe.

De aceea am testat fiecare strategie. Pentru a testa câteva strategii, am utilizat un joc demo. Pentru altele - un generator de numere aleatoare cu o simulare a mișcărilor programate care reproduc exact modelul matematic al ruletei. Deoarece un singur joc nu este suficient pentru precizia rezultatelor, am realizat mii de învârtiri ale roții de ruletă pentru a furniza informații fiabile despre fiecare strategie sau sistem.

Merită să explicăm diferența dintre sistem și strategia de joc la ruletă. Un sistem de joc este un model specific de comportament de joc care funcționează în anumite condiții. În același timp, o strategie este o soluție mai complexă și pe termen lung care îți permite să faci ajustări într-un scenariu de joc pe termen lung. O strategie poate include sisteme. Să analizăm acum câteva dintre strategiile și sistemele disponibile.

 • Martingale Strategie
  Roulette77 Strategy 1

  Martingale

  Martingale este cea mai simplă strategie pe care o veți experimenta vreodată. În această strategie, doriți să dublați o pierdere astfel încât să o puteți recupera. Odată ce o faceți, reveniți la o unitate de pariere de bază și continuați să pariați cu unitatea de bază până când pierdeți - apoi dublați.

  Testare și analiză
 • Paroli Strategie
  Roulette77 Strategy 2

  Reverse Martingale

  Reverse este opusul Martingale-ului clasic. Aici, veți dubla după fiecare câștig. Dublați până când înregistrați o pierdere. Când pierdeți, veți reveni la unitatea de bază și veți continua să pariați cu unitatea de bază până când câștigați - apoi dublați. E simplu ca atare.

  Testare și analiză
 • Grand Martingale Strategie
  Roulette77 Strategy 3

  Grand Martingale

  În această metodă, veți paria aceeași sumă până când pierdeți. Când pierdeți, veți dubla pariul și veți adăuga o unitate în plus. În acest fel, încercați să recuperați pariul pierdut, dar și să obțineți un mic profit pe parcurs. Este o altă versiune a sistemului Martingale.

  Testare și analiză
 • d'Alembert Strategie
  Roulette77 Strategy 4

  D'alembert

  D'alembert este o altă tactică flotantă de ruletă folosită de jucătorii profesioniști. Aici, veți adăuga o unitate după o pierdere și veți scădea dimensiunea pariului cu o unitate după ce reușiți să câștigați un pariu. Continuați să faceți acest lucru cât timp doriți să jucați.

  Testare și analiză
 • Labouchere Strategie
  Roulette77 Strategy 5

  Labouchere

  Labouchere vă spune să luați o sumă pe care doriți să o pierdeți și să o împărțiți în mai multe mize mici. Dacă câștigați o miză din secvență, continuați să jucați. Dacă pierdeți miza, adăugați acea miză la dreapta secvenței și continuați să jucați.

  Testare și analiză
 • Fibonacci Strategie
  Roulette77 Strategy 6

  Fibonacci

  Fibonacci este un sistem legat de o secvență de numere universale. Tot ce trebuie să faceți este să urcați sau să coborâți numerele din acest sistem și să vă ajustați mizele în funcție de câștig sau pierdere. Următorul număr din secvență este suma totală a celor două numere anterioare.

  Testare și analiză
 • Romanowsky Strategie
  Roulette77 Strategy 7

  Romanowsky

  Romanowsky va rupe modelele standard de joc și vă va face să pariați pe două duzini și două colțuri. Aceasta vă oferă în jur de 86,5% șanse de succes și 13,5% șanse de pierdere. Este considerat un sistem destul de sigur și poate ajuta să vă ajustați rapid și să urmăriți strategii mai bune.

  Testare și analiză
 • Sistemul 666 Strategie
  Roulette77 Strategy 8

  Sistemul 666

  Sistemul 666 este considerat o strategie agresivă, dar una destul de sigură și cu o bună probabilitate statistică de a obține o victorie. În această strategie, veți paria pe fiecare număr cu excepția patru. O plată de 35:1 pentru o miză directă este mai mult decât suficientă pentru a vă ajuta să recuperați pierderile cu acest sistem, iar acesta cu siguranță funcționează.

  Testare și analiză
 • Sistemul 36 Strategie
  Roulette77 Strategy 9

  36 Strategy

  Această strategie se bazează pe ideea că numărul 36 are o șansă bună de a câștiga. Prin urmare, puteți plasa orice tip de pariu care implică parierea pe Înalt / Scăzut, par/impar sau roșu/negru pentru a vă asigura că, în afară de 36, acoperiți și alte pariuri.

  Testare și analiză
 • Oscar Grind Strategie
  Roulette77 Strategy 10

  Oscar Grind

  În această strategie, începeți prin a paria o unitate. Veți crește cu o unitate pentru fiecare câștig pe care îl obțineți. Dacă pierdeți, veți reveni la o unitate de bază, dar veți adăuga o unitate la ea, astfel încât să jucați acum cu două unități ca unitate de bază.

  Testare și analiză
 • Fisher Strategie
  Roulette77 Strategy 1

  Fisher Strategy

  Strategia Fisher vă cere să plasați pur și simplu patru pariuri și să vedeți câte câștiguri și pierderi ați obținut. Dacă pierdeți toate cele patru, veți folosi suma primelor trei pariuri pentru a face un alt pariu - veți paria doar pe numere pare/impare.

  Testare și analiză
 • Contra Bet Strategie
  Roulette77 Strategy 2

  Contra Bet

  Contra Bet este cunoscută și sub numele de Contra D'Alembert, iar strategia vă cere să pariați pe pariuri cu șanse egale, adică pariuri care plătesc 1:1. De fiecare dată când câștigați, adăugați o unitate la suma pariului pentru următorul tur. Pentru fiecare pierdere, veți scădea o unitate, dar niciodată nu veți merge sub o unitate ca pariu de bază.

  Testare și analiză
 • Sistemul 4567 Strategie
  Roulette77 Strategy 3

  4567 Strategia

  Strategia 4567 este considerată una dintre cele mai eficiente strategii din jocul de ruletă. Jucătorii au o șansă de 63% să câștige, iar ceea ce trebuie să facă este să plaseze pariuri și să le dubleze folosind secvențele 4567 după o pierdere.

  Testare și analiză
 • Sistemul $150 Strategie
  Roulette77 Strategy 4

  Sistemul €150

  Acesta este destinat persoanelor cu buzunare mai largi. Pariați 50 de euro pe duzină sau coloane. Apoi pariați pe a doua dozenă sau coloană. Apoi, pariați 5 euro i pe oricare dintre cele 12 numere rămase. Atât trebuie să faceți.

  Testare și analiză
 • 24+8 Strategie
  Roulette77 Strategy 5

  Sistemul 24 + 8

  În această strategie, se spune că aveți o șansă de 90% să câștigați. Plasați pariuri pe prima și a treia dozenă. Apoi, plasați 10 pariuri de o unitate pe oricare dintre cele zece numere rămase din a doua dozenă. Asta e tot. Învârtiți roata și sperați la un rezultat bun.

  Testare și analiză
 • Sistemul 64% Strategie
  Roulette77 Strategy 6

  Strategia 64%

  Această strategie înseamnă pur și simplu că aveți o șansă de 64% să câștigați și este considerată în general o strategie bună. Aici pariați la Ruletă Europeană (cu un singur zero) și alegeți una dintre cele trei pariuri pe dozenă disponibile. Acest lucru vă oferă o probabilitate de succes de 64%.

  Testare și analiză
 • Sistemul olandez Strategie
  Roulette77 Strategy 7

  Sistemul Hollandish

  Acesta este un sistem negativ progresiv, ceea ce înseamnă că, la fel ca în Martingale, pariurile dvs. vor crește dacă veți avea o pierdere. Dacă câștigați, atunci pariurile vor reveni la unitatea de bază pe care ați selectat-o la începutul jocului.

  Testare și analiză
 • Tier et Tout Strategie
  Roulette77 Strategy 8

  Sistemul Tier et Tout

  Tier et Tout este un sistem interesant de gestionare a banilor, mai degrabă decât o strategie propriu-zisă – puteți utiliza o altă strategie pentru a o aplica. În esență, luați o sumă de pariere și pariați inițial 1/3 din ea. Apoi, pariați 2/3 din aceasta dacă pierdeți. Dacă câștigați, creșteți suma de pariere.

  Testare și analiză
 • Masse Egale Strategie
  Roulette77 Strategy 9

  Sistemul Masse Egale

  Această strategie este, probabil, una dintre cele mai simple pe care le veți utiliza vreodată. Ideea aici este de a nu schimba niciodată pariurile în niciun fel – acest lucru înseamnă că unitatea dvs. de pariere va fi repetată în mod continuu până când decideți să vă retrageți din joc sau să mergeți la o altă masă.

  Testare și analiză
 • Shotwell Strategie
  Roulette77 Strategy 10

  Strategia Shotwell

  Aceasta este o strategie foarte nouă care există din anii 1970. În acesta, jucătorii vor avea două seturi de pariuri la dispoziție – cele șase numere și cele patru numere directe. Astfel, veți acoperi în total 10 numere. Aceasta este o strategie mai riskantă, dar una care este justificată matematic.

  Testare și analiză
Tipuri de strategie

Atenție jucătorilor

În timp ce o strategie poate părea rapid împuternicitoare, este important să țineți minte că niciun plan sau tactică nu vă va oferi o șansă de 100% de câștig. Marginea casei există dintr-un motiv, iar pe termen lung, cazinoul este întotdeauna setat să câștige - sau așa se spune. Dar a marca nouă pierderi consecutive pe o roată de ruletă este, într-adevăr, foarte greu și cu șanse lungi. Cu toate acestea, aceste strategii sunt încă o excelentă orientare privind modul în care ar trebui să abordați hobby-ul ruletei și ce să așteptați. Amintiți-vă că prin utilizarea unei strategii, sunteți statistic mult mai probabil să încheiați câștigând pe termen scurt sau mediu. Dar pentru aceasta, merită să înțelegeți ce obiectiv v-ați stabilit, să înțelegeți datele inițiale ale bugetului dumneavoastră, de exemplu. Și în funcție de aceasta, alegeți metoda cea mai echilibrată care, cu o anumită probabilitate, v-ar putea aduce mai aproape de obiectiv.

Д-р Edward O. Thorp

Dr. Edward O. Thorp, Profesor american de matematică, inventator, jucător de noroc, autor al cărților „The Mathematics of Gambling”, „Beat the Dealer”, etc. care chiar a construit o mașină de predicție pentru ruleta a menționat odată că:

Nu ai putea învinge niciunul dintre jocurile de noroc majore, deoarece dacă ai fi putut să le învingi, ar fi schimbat regulile sau ar fi ieșit din afacere

Împărtășiți-vă strategia și trimiteți-vă recenziei noastre

Spuneți-ne despre metoda dvs. unică pe care nu am acoperit-o. Vom testa strategia dvs. și vom face o revizuire a acesteia

Strategii după tipurile de pariuri

Înțelegem că jucătorii pot avea preferințe specifice, iar acesta este motivul pentru care dorim să fim întotdeauna de ajutor și să vă asistăm. Prin urmare, am pregătit o listă de metode care vor funcționa în relație cu pariurile specifice. Puteți naviga rapid la acele opțiuni care se potrivesc cel mai bine stilului dumneavoastră de joc.

Ce trebuie să luați în considerare când alegeți o strategie

Desigur, alegerea unei strategii de ruletă este adesea un lucru personal. Dar pot exista și factori practici și obiectivi de luat în considerare înainte de a vă angaja cu o strategie. De aceea am vrut să vă prezentăm câteva lucruri de luat în considerare atunci când alegeți strategia preferată de joc de noroc.

 • Valoarea așteptată și volatilitatea

  Este esențial să aveți o idee clară despre ce valoare așteptată are un cazinou, care este întotdeauna negativă, ceea ce înseamnă că pe termen lung, cu cât jucați mai mult, cu atât aveți mai multe șanse să pierdeți. De aceea este esențial să luați în considerare acești factori atunci când alegeți o strategie pentru joc. Unele strategii sunt mai simple decât altele, iar șansele de a pierde o miză trebuie luate în considerare. Unele strategii vă oferă 63% sau chiar mai multe șanse de a câștiga sau cel puțin așa susțin, dar să rămâneți la Martingale este adesea o opțiune pe care mulți jucători noi o iau în considerare în primul rând.

 • Limitele mesei și ale pariurilor

  Amintiți-vă că Martingale se bazează pe faptul că dublați pariul după o pierdere? Ei bine, doriți să jucați la mese cu limite de pariere mai mari dacă doriți să utilizați această strategie la maximum și în varianta cea mai optimă. Aceasta se datorează faptului că există riscul de a avea probleme dacă ajungeți la limita de pariere prea curând. De aceea, atunci când utilizați o strategie progresivă, doriți întotdeauna să alegeți o masă de pariere unde limitele vă vor permite să faceți cea mai bună experiență.

 • Cât de mulți bani aveți

  Pentru a alege o tehnică de pariere, trebuie să luați în considerare și câți bani aveți. Este bugetul dvs. un pic mai mare și, prin urmare, capabil să susțină un pic mai mult riscul sau aveți nevoie de o strategie avansată care oferă rezultate mai profitabile dacă faceți doar pariurile corecte? Bugetul este un bun factor de luat în considerare - mai ales în strategiile progresive. Trebuie să vă asigurați că aveți suficient capital de pornire pentru a face o strategie să funcționeze.

 • Cât timp ai la dispoziție

  Timpul poate fi foarte important pentru a face o strategie să funcționeze într-un joc de ruletă. Unele strategii vor necesita să te bazezi pe o progresie plată a pariurilor și să te aștepți să câștigi din acestea. Cu toate acestea, acest lucru va lua natural mai mult timp. Când alegi o strategie, trebuie să iei în considerare cât timp vrei să joci sau cât timp ai la dispoziție. În plus, merită să ții cont că dacă vrei să joci ruletă live cu strategii, trebuie să înțelegi că timpul pentru a paria aici nu este mult, de obicei până la 20 de secunde, deci nu poți avea timp să faci combinații complexe de pariuri.

 • Ce tip de joc joci

  Unele tehnici vor funcționa mai bine cu versiuni specifice ale jocului. Deci, să spunem că ai cele mai mari șanse de succes dacă te îndrepți spre o soluție precum ruleta europeană. Ruleta americană vine cu două zero-uri, iar mulți jucători sunt de acord că acest lucru poate arunca o adevărată cheie în lucrările când încerci să-ți asiguri o victorie sau să faci o strategie să funcționeze. De aceea ar trebui să fii întotdeauna pregătit și conștient de ceea ce să aștepți prin alegerea unei versiuni în locul alteia.

! Fapte și sfaturi importante

Pe termen lung, șansele sunt împotriva ta

Datorită avantajului casei de cazinou, nu există nicio modalitate de a scăpa de avantajul pe termen lung pe care cazinoul îl are asupra ta, și acesta este doar un fapt al vieții. Cu toate acestea, chiar și un avantaj mic al casei va lucra împotriva ta, așa că este important să fii conservator și să nu iei riscuri. În cele din urmă, valoarea așteptată în cazinou este întotdeauna negativă, așa cum s-a menționat mai sus, ceea ce înseamnă că cu cât ești mai mult în joc, cu atât mai mari sunt șansele de înfrângere.

Nu plăti pentru strategii "speciale"

Niciodată să nu plătești pentru strategii care îți promit lumea la ruletă. Toate informațiile de care ar trebui să știi despre ruletă sunt deja disponibile acolo și cu siguranță vor face posibil pentru tine să câștigi sau să pierzi sume standard. Nu aveți încredere în nimeni care îți spune că există o formulă secretă pentru succes - nu există.

Strategiile de ruletă de pe pagina #1 Google nu funcționează întotdeauna

Deși s-ar putea să fi tentat să dai clic doar pe primele rezultate de pe Google, vă recomandăm să încercați să vă țineți de cele mai bine cercetate și justificate surse. Dacă credeți că ceva lipsește din rezultatele de pe pagina #1 de pe Google, atunci chiar lipsește, și ar trebui să căutați o sursă mai bine explicată!

Testul de strategie necesită cel puțin 1000 de runde pentru a fi justificat

Este destul de adevărat. Singura modalitate de a testa dacă o strategie funcționează este să ai mai multe runde, pot fi 1000 sau mai multe. Totul depinde de strategie în sine. De ce? Pentru că există o eroare pentru marjă în mostre mai mici. Toate jocurile de cazinou care utilizează un generator de numere aleatorii sunt testate de peste 100.000 de ori pentru a confirma că returnarea la jucător este un anumit procent. De aceea, același lucru se aplică și testării strategiilor.

Subiecte de interes legate de strategie

Cu siguranță veți dori să aflați mai multe despre modul în care funcționează strategiile la ruletă, și acest lucru este foarte înțeles. De aceea, am pregătit o listă de resurse și materiale suplimentare despre ruletă. Merită să rețineți că Roulette77 rulează un ghid cuprinzător de resurse de strategie care sunt concepute să îmbunătățească întotdeauna jocul și să vă ajute să găsiți informații noi despre ruletă. Actualizăm baza noastră de date cu cele mai recente descoperiri despre joc, care vă pot oferi un adevărat avantaj în reușita sesiunii dvs. următoare de ruletă, indiferent dacă jucați live sau online.

Cărți despre strategii

Concluzie

Jocul de ruletă poate fi distractiv și poate aduce recompense. Dacă aveți 100 de euro alocati pentru acest joc, nu vă faceți griji, deoarece este o sumă suficientă. Tot ce trebuie să faceți pentru a vă bucura la maximum de bugetul dumneavoastră este să știți că există o strategie potrivită pentru dumneavoastră. Deși nu există o formulă magică, iar șansele sunt probabil împotriva dumneavoastră pe termen lung, strategiile fac jocul de ruletă mult mai distractiv și mai ușor.

Amintiți-vă să vă gestionați banii și să luați în considerare întotdeauna retragerea fondurilor dacă simțiți că ați adunat un capital sănătos. În cele din urmă, cazinoul nu este o organizație de caritate și, prin urmare, nu există o modalitate de 100% de a câștiga tot timpul. Strategiile vă vor ajuta să vă ghidați spre succes, dar tot va trebui să arătați un pic de discreție. Roulette77 vă aduce cele mai bune strategii posibile care au fost dovedite a fi eficiente în jocul acestui clasic atemporal! Am testat și concluzionat fiecare strategie, și nu ne supărăm dacă nu sunteți de acord cu ele. În orice caz, vă dorim mult noroc și vă încurajăm să păstrați un calm mental în timpul jocului de ruletă.

FAQs

Cum să câștigi la ruletă de fiecare dată?

Nu există o formulă magică sau o soluție rapidă pentru a câștiga la ruletă - șansele sunt împotriva ta, DAR (și este un 'dar' important), poți juca și câștiga în termen mediu sau scurt. Nu vei câștiga DE FIECARE dată, dar vei câștiga destul de des pentru a obține un profit mic respectabil și uneori chiar mai mult. Este important să folosești strategii inteligente și să ai răbdare, pentru că aceasta este de obicei ceea ce este necesar pentru a câștiga la ruletă într-o perioadă de timp - răbdare. Urmează lista noastră de strategii, și vei vedea că succesul nu este atât de greu de obținut.

Funcționează sistemul Martingale?

Strategia Martingale funcționează foarte bine în teorie. Cu toate acestea, fiecare joc de ruletă are o limită maximă de pariere. Acest lucru înseamnă că dacă ai ghinion și ai nouă pierderi una după alta, nu vei putea dubla miza și să-ți recuperezi pierderile. Acesta este principala problemă cu această strategie - ce se întâmplă dacă pierzi de prea multe ori, și statistica spune că este posibil să se întâmple? De asemenea, nu uita să iei în considerare fondurile insuficiente din contul tău, adică există posibilitatea ca în timpul jocului să nu ai suficiente fonduri pentru a plasa următoarea miză pentru a compensa pierderile. Cu toate acestea, este încă o strategie excelentă pentru a vedea dacă poți avansa jocul tău pe baza ei.

Care este avantajul casei și cum se calculează?

Avantajul casei într-un cazinou este determinat de numărul de zero-uri prezente în joc. Pentru o roată de ruletă europeană, probabilitatea de succes este de 1:37. Apoi, poți folosi formula 1x1/37 = 0.0270270 x 100 pentru a obține 2.70270, ceea ce va pune avantajul casei la 2,70%. Avantajul casei este, în mod eficient, avantajul matematic al cazinoului pentru fiecare pariu plasat de tine. Vezi, fără zero, nu ar exista deloc avantajul casei, pentru că ai putea paria doar pe pariuri egale și ai avea o șansă de 50%. Cu toate acestea, zero-ul schimbă această dinamică.

Există strategii ilegale?

Nu, toate strategiile care se bazează pe șansă și probabilitate matematică sunt complet legale. Un cazinou vă poate cere să părăsiți dacă utilizați o strategie și vă țineți doar de ea, dar nu există nimic ilegal în faptul că înțelegeți probabilitățile matematice și vreți să vă dați cea mai bună șansă de succes. Singura situație în care o strategie ar fi considerată ilegală este dacă ajungeți să încurcați cu adevărat jocul mutând jetoanele sau încercând să înșelați dealerii.

Care sunt strategiile mai puțin riscuri?

În general, strategiile Reverse Martingale și D'Alembert sunt considerate strategii mai puțin riscante. Sunt ușor de înțeles și de aplicat, iar acest lucru este cu siguranță apreciat de jucători. Ei doresc un traseu simplu și direct către victorie, iar toate aceste strategii sunt potrivite pentru acest scop.