arrow-up
Roulette77

Free

online

Support UkraineSupport Ukraine

Auto Roulette de la Evolution Gaming

Ultima actualizare: 07.07.2023 de Andrew Shepard
Anul lansării 2017
Variație un singur zero
RTP 97.3%
Multiplicatori
Software Evolution Gaming
Limitele pariurilor Depinde de cazinou

Cel mai bun cazinou cu Auto Roulette

Casinoin
5/5
Limitele pariurilor €0.1-20 000

Auto Roulette de la Evolution Gaming este una dintre cele mai populare mese live din piața cazinourilor online. Acest joc de cazinou a fost lansat în 2017 și a reușit să devină foarte popular printre jucători datorită ușurinței de utilizare și gameplay-ului captivant.

În ceea ce privește designul și interfața, Auto Roulette oferă o imagine elegantă și modernă, care este atât atrăgătoare din punct de vedere vizual, cât și ușor de utilizat. Evolution a plasat acest joc într-un studio cu o roată de ruletă complet automatizată.

Jucătorii din Auto Roulette au mai multe opțiuni de personalizare care pot modifica grafica, unghiurile camerei și sunetul pentru a-și crea propria experiență de ruletă. Interfața și designul sunt foarte clare, ceea ce face ușor pentru jucători să-și plaseze pariurile și să-și urmărească progresul în runde.

În ansamblu, Auto Roulette de la Evolution a devenit foarte popular, în special pentru jucătorii care caută o experiență captivantă de ruletă care combină grafică de înaltă calitate și un design elegant.

Având toate acestea în minte, am creat acest ghid pentru a vă oferi toate informațiile esențiale pe care ar trebui să le știți înainte de a intra în Auto Roulette. Să explorăm mai în profunzime caracteristicile și particularitățile acestui joc de ruletă de la Evolution.

Caracteristici

Auto Roulette este o abordare unică a jocului tradițional de ruletă europeană, deoarece este un joc de ruletă live fără dealer. Cu toate acestea, datorită absenței dealerilor live, jocul este complet automatizat și permite jucătorilor să se bucure de o experiență de joc rapidă, având potențialul de a juca până la 80 de runde pe oră.

Desigur, acest joc vine cu multe caracteristici și particularități:

 • Prima și cea mai importantă pentru mulți jucători de cazino este RTP (Return to Player). Auto Roulette are un RTP de 97,3%. Acest lucru înseamnă că jucătorii pot să se aștepte să recupereze 97,3% din pariurile lor totale într-o perioadă extinsă de joc.
 • În plus, această masă live de ruletă respectă regulile standard ale ruletei europene și tabela de plăți, cu o plată de 35:1 pentru pariul direct.
 • În ceea ce privește caracteristicile unice sau speciale, Auto Roulette nu include nicio caracteristică unică. Cu toate acestea, jucătorii care vor intra în jocul Auto Roulette vor vedea mai multe caracteristici standard ale ruletei live disponibile.
 • Una dintre aceste caracteristici binecunoscute este posibilitatea de a paria pe pista de curse. Această opțiune permite jucătorilor să plaseze pariuri pe grupuri specifice de numere, inclusiv Voisins du Zero, Tier du Cylindre și Orphelins.
 • În plus, Auto Roulette include și alte caracteristici, cum ar fi opțiunea Autoplay, care le permite jucătorilor să configureze rotiri automate ale roții.
 • În cele din urmă, acest joc faimos de ruletă de la Evolution oferă și un înregistrător de statistici cuprinzător care înregistrează rezultatele celor 500 de runde anterioare. Această opțiune este foarte utilă pentru jucătorii care doresc să dezvolte o strategie de pariere bazată pe rezultatele anterioare ale roții.

Pe scurt, Auto Roulette nu oferă caracteristici speciale sau unice, dar include numeroase opțiuni binecunoscute ale ruletei live, precum pista de curse, autoplay, înregistrarea statisticilor și opțiuni de personalizare.

Pariul Plată
Directă 35:1
Miză divizată 17:1
Stradă 11:1
Colț 8:1
Șase Numere 5:1
Coloană 2:1
Duzină 2:1
Par/Impar 1:1
Roșu/Negru 1:1
Înalt / Scăzut 1:1

Limite

Limitele de pariere sunt foarte importante pentru majoritatea jucătorilor de cazino. Din acest motiv, Evolution a inclus o gamă largă de limite de pariere în jocul Auto Roulette. Desigur, aceste limite pot varia în funcție de cazino. Cu toate acestea, de obicei, Auto Roulette vine cu o gamă largă de limite de pariere.

Avantaje & Dezavantaje

Ca toate jocurile de cazino live, jocul Auto Roulette de la Evolution vine cu anumite avantaje și dezavantaje. Haideți să creăm o listă pentru a vă ajuta să înțelegeți mai bine avantajele și dezavantajele jocului Auto Roulette:

Avantaje
 • Jocul este disponibil non-stop, 24/7;
 • Grafică și interfață de înaltă calitate;
 • Joc rapid;
 • Opțiunea Autoplay care permite jucătorilor să configureze un număr de rotiri automate;
 • Sistem de pariere pe pista de curse;
 • Opțiunea Favorite Bets care permite jucătorilor să salveze până la 15 strategii de pariere pentru acces ușor în runde viitoare;
 • Înregistrarea statisticilor cuprinzătoare cu rezultatele celor 500 de runde anterioare;
Dezavantaje
 • Lipsa interacțiunii cu dealerul;
 • Lipsa de caracteristici unice sau speciale;

Sfaturi

La fel ca în oricare dintre recenziile noastre de jocuri de cazino, este timpul să vă împărtășim câteva sfaturi care vă pot ajuta să vă îmbunătățiți experiența de joc în ceea ce privește Auto Roulette de la Evolution.

 • Profită de funcția Autoplay

  Autoplay poate fi o unealtă foarte utilă pentru a economisi timp și efort, deoarece vă permite să configurați rotiri automate în funcție de preferințele dvs. Cu această funcție, puteți specifica numărul de runde de jucat, precum și suma pariată, ceea ce vă poate ajuta să vă gestionați bugetul mai eficient.

 • Profită de opțiunea de pariere pe pista de curse

  Această caracteristică îți permite să plasezi pariuri pe grupuri de numere aranjate într-un model specific pe roată. Jucarea Auto Roulette cu opțiunea de pariere pe pista de curse poate fi o modalitate distractivă și palpitantă de a-ți diversifica jocul.

 • Urmărește statisticile

  Nu în ultimul rând, ar trebui să folosești cu siguranță instrumentul de înregistrare a statisticilor cuprinzătoare. Acest instrument înregistrează rezultatele celor 500 de runde anterioare. Utilizarea acestor instrumente valoroase pentru analizarea tendințelor în joc poate ajuta cu adevărat la dezvoltarea unei strategii specifice de pariere.

FAQs

Care este RTP-ul (Rata de Returnare la Jucător) al Auto Roulette de la Evolution?

Rata RTP a jocului Auto Roulette de la Evolution este de 97,3%. Acesta este destul de ridicat în comparație cu alte jocuri de cazino. RTP-ul de 97,3% înseamnă că, în medie, pentru fiecare 100 de dolari pariați, jucătorii se pot aștepta să câștige înapoi 97,30 dolari.

Este Auto Roulette trucat?

Nu, Auto Roulette nu este trucat. Roata de ruletă din acest joc este un mecanism automat care asigură un joc corect și imparțial. De fapt, sistemul automat asigură ca rezultatul fiecărei rotiri să fie determinat exclusiv de noroc, iar cazinoul sau dezvoltatorul jocului nu are posibilitatea de a interveni.

Jocul în Auto Roulette este mai rapid decât în versiunea cu dealer live?

Da, de obicei, jocul în Auto Roulette este mai rapid decât ceea ce jucătorii sunt obișnuiți să experimenteze în versiunile cu dealer live. Lipsa unui dealer care controlează jocul sau interacționează cu jucătorii permite un joc mai rapid și mai eficient. Auto Roulette de la Evolution vă permite să jucați până la 80 de runde pe oră.

Care este cel mai bun cazinou cu Auto Roulette?

Auto Roulette de la Evolution este unul dintre cele mai populare titluri de ruletă live ale acestui furnizor de jocuri, astfel încât este disponibil la multe cazinouri online. Unele dintre cele mai reputate opțiuni includ Mr.Play și 888, care oferă o gamă largă de alte jocuri de cazino.

Este Auto Roulette previzibil?

Nu, Auto Roulette nu este previzibil. De fapt, rezultatul fiecărei runde este determinat exclusiv de noroc și nu există o modalitate de a prezice exact locul în care va ateriza bila. Jucătorii pot încerca diferite strategii și sisteme de pariere pentru a-și crește șansele de câștig, dar nu există nicio garanție de succes într-o anumită rundă.