arrow-up
Roulette77

Free

online

Support UkraineSupport Ukraine

Cum Se Joacă la Ruletă – Ghid Complet

Ruleta este unul dintre cele mai populare jocuri de cazino atât pe internet cât și în cazinourile locale. Ceea ce îl face atât de interesant este faptul că e ușor de învățat și se poate juca la mize mici sau mari cu ușurințe atât de începători cât și de experți. Pentru a maximiza șansele de câștig, este util să învățam elementele de bază ale jocului și regulile, pentru a ne putea concentra exclusiv pe strategie. Acest ghid are menirea de a-i ajuta pe cei care vor să știe cum se joacă la ruletă și răspunde tuturor întrebărilor. Veți află totul despre reguli, șanse de câștig, mod de pariere și tipuri de joc pe care le puteți descoprei pe internet.

How to play Roulette77
Step 1
Pasul 1: Alegeți un Pariu

Pentru a învață cum se joacă la ruletă, cel mai simplu este să începeți prin a plasa un pariu pe una dintre opțiunile de pariere existente. Alegeți o miză care vă este comfortabilă, în funcție de buget dar și de suma pe care a-ți convertit-o în chipsuri la începutul sesiunii de joc. Valoarea chipsurilor poate varia foarte mult în funcție de jocul ales, de cazino dar și de alți factori, însă sistemul de pariere este același. Pentru a plasa un pariu trebuie să alegeți unul sau mai multe chipsuri reprezentand valoarea dorită. Aveți un timp limită la dispoziție pentru a paria, mai precis până când dealerul învârte roata și anunță că parierea s-a încheiat.

Ce Tipuri de Pariuri am la Dispoziție?

Un ghid despre cum se joacă la ruletă nu ar fi complet fără o explicație detaliată a tipurilor de pariuri disponibile. Există practic zece moduri de a paria dar și combinații între aceste opțiuni, așadar puteți improviza pentru a obține rezultatul dorit, în funcție de strategia aleasă.

Selectați Tip pariu
Descriere

Directă– acest tip de pariu plătește cel mai mult, pentru că pariezi pe exact un număr

Coloană – un pariu pe una dintre cele trei coloane ce încep cu 1, 2, 3 și se termină cu 34, 35, 36

Miză divizată –pariezi pe două numere iar câștigul potențial este jumate din pariul pe număr

Duzină – pariezi pe primele 12 numere, pe următoarele 12 sau pe ultimele 12 num

Stradă – se pariază pe trei numere consecutive și câștigi dacă bila ajunge pe oricare dintre ele

Păr / Impar – un alt pariu simplu pe numere pare ( 2,4,6 etc) sau impare (1,3,5 etc) cu șanse de aproape 50% să fie câștigător

Colț – pariezi pe patru numere, plasând chipsurile pe colțul dintre cele patru numere dorite

Roșu / Negru – cel mai simplu pariu când înveți cum se joacă la ruletă, pentru că pariezi pe culoare. Nu contează ce număr a ieșit, atâta timp cât ai indicat corect culoarea câștigatoare

Linie – un pariu pe șase numere, mai precis pe două străzi, deci vei miză pe 6 numere consecutive

Înalt / Scăzut – un pariu cu risc minim pentru jocul de ruletă, în care pariezi că bila va ajunge fie pe primele 18 numere, fie pe unul de la 19 la 36

Step 2
Pasul 2: Ruletă se Pune în Mișcare

Dealerul va învârti roata în momentul în care pariurile s-au încheiat, ceea ce marchează debutul celui de-al doilea pas. În această fază jucătorii nu au altceva de făcut decât să aștepte rezultatul și să spere că pariul plasat anterior este unul câștigător. Atunci când bila se oprește în poziția finală, dealerul va anunța rezultatul și va confirma faptul că jucătorul a câștigat sau a pierdut.

Step 3
Pasul 3: Interpretarea Rezultatelor

O etapă importantă atunci când înveți cum se joacă la ruletă este acela de a primi și interpretă rezultatele. Fie că joci într-un cazino real sau pe internet, dealerul va anunța rezultatul și va indică faptul că jucătorii au câștigat sau au pierdut. În principiu există doar două rezultate posibile, dar la anumite tipuri de ruletă mai există o posibilitate pe lângă acelea de a pierde sau câștiga pariul. În momentul în care ai decis că este timpul să închei sesiunea de joc sau atunci când ți-ai epuizat bugetul, jocul de ruletă încetează.

Variante ale Jocului de Ruletă

Ruleta americană
Wheel American Roulette
Numbers American Roulette
Ruleta europeană
Wheel European Roulette
Numbers European Roulette
Ruleta franceză
Wheel French Roulette
Numbers French Roulette

O data ce ai învățat cum se joacă la ruletă este momentul să înțelegi care sunt cele trei variante de joc și cum funcționează fiecare.

  • Ruletă Europeană – este jocul clasic și are un singur 0 pe roată și deci șansa de câștig este mai mare
  • Ruletă Americană – are aceeași structură cu jocul european, doar că există două sloturi pentru cifră 0
  • Ruletă Franceză – este identică din punct de vedere al structurii cu varianta europeană, dar are două reguli speciale: “la partage” și “en prison”. Prima îți va returna jumătate din miză dacă bilă ajunge pe 0 și ai pariat pe par/impar, iar a două îți returnează întreagă miză, în aceleași condiții

FAQs

Cât de dificil este jocul de ruletă?

Acesta este unul dintre cele mai simple jocuri de cazino și unul care poate fi învățat imediat. Depinde exclusiv de noroc, și prin urmare începătorii au aceleași șanse de câștig ca și jucătorii experimentați.

Care variantă de joc e cea mai profitabilă?

Varianta Franceză e cea mai profitabilă datorită celor două reguli speciale, însă nu e disponibilă la toate cazinourile. Versiunea Europeană este pe locul doi, urmată de variantă americană cu două sloturi de zero.

Pot juca ruletă pe mobil?

Dispozitivele mobile sunt perfect compatibile cu acest tip de joc popular. Poți juca oricare dintre variantele descrise mai sus pe bani reali sau virtuali pe telefonul mobil sau pe tabletă.

Cât de utile sunt strategiile de ruletă?

Șansa de a câștiga este aceeași indiferent ce sistem se folosește, pentru că acesta este un joc de noroc. Strategiile fac experiența mai interesantă însă cele mai utile sunt cele de gestionare a bugetului de joc.

Se poate juca ruletă pe internet gratis?

Cazinourile online pun la dispoziția jucătorilor atât variantă gratis de joc cât și cea pe bani reali. Dacă nu dorești să faci un depozit poți folosi fondurile gratuite pentru a învăța cum se joacă la ruletă fără risc.