arrow-up
Roulette77

Free

online

Support UkraineSupport Ukraine

Instant Roulette de la Evolution Gaming

Ultima actualizare: 07.07.2023 de Andrew Shepard
Anul lansării 2020
Variație un singur zero
RTP 97.3%
Multiplicatori -
Software Evolution Gaming
Limitele pariurilor Depinde de cazinou

Cel mai bun cazinou cu Instant Roulette

Casinoin
5/5
Limitele pariurilor €0.1-20 000

Instant Roulette este un joc de cazino live lansat de principalul furnizor de software pentru dealeri live, Evolution Gaming. Furnizorul suedez de soluții pentru operatorii de cazinouri și-a făcut un nume prin furnizarea de jocuri de dealer live de top, iar Instant Roulette nu face excepție.

Jocul a fost lansat pentru prima dată la ICE 2020 și este în esență un joc de ruletă europeană cu mai multe roți live. Această variantă vine ca o adăugare la gama extinsă de jocuri Live Roulette oferite de furnizor, care include titluri populare precum VIP Roulette și Lightning Roulette.

Jocul prezintă 12 roți Auto Roulette care sunt plasate într-un studio. Există trei rânduri cu patru roți în fiecare rând și toate sunt numerotate pentru urmărirea convenabilă. Așa cum sugerează indiciul din colțul din dreapta sus, jocul este o ruletă europeană standard - dar mai rapidă. Cu toate acestea, deși există 12 roți, există doar o interfață de pariere care se află în partea de jos a ecranului - și ocupă aproximativ o treime din acesta. Celelalte părți ale ecranului sunt ocupate de cele 12 roți care se învârt încontinuu.

Deși Instant Roulette este plasat în secțiunea Live Dealer la majoritatea cazinourilor, nu există un dealer real - și jucătorii nu vor putea să discute cu gazda în acest joc. În ansamblu, interfața este solidă și nu prea complicată, iar jocul își îndeplinește scopul - să fie o versiune mai rapidă decât ruleta obișnuită.

Caracteristici

Instant Roulette își propune să elimine complet timpul de așteptare în timpul jocului de ruletă de cazino live prin implementarea a 12 roți Auto Roulette. În esență, acesta este un joc de ruletă europeană standard cu aceleași reguli, plăți și RTP (97,3%), dar cu 12 roți în loc de una. Odată ce jucătorul își plasează pariul, jocul selectează automat următoarea roată de ruletă disponibilă pentru a oferi jucătorului rezultatul cât mai rapid posibil.

Cele 12 roți individuale Auto Roulette sunt sincronizate pentru a se învârti secvențial, ceea ce înseamnă că este la latitudinea jucătorilor să aleagă ritmul la care doresc să joace. Există un timp nelimitat de pariere, iar pariu devine efectiv doar atunci când jucătorul apasă butonul "Joacă acum". Jocul va selecta automat roata care a fost aleasă - roata cea mai apropiată de locul în care cade bila - și odată ce bila aterizează, jucătorul va obține imediat rezultatul.

Unele dintre caracteristicile de care jucătorii pot profita includ:

 • Plasarea pariurilor atât de pe pistă (racetrack) cât și de pe grila principală
 • Crearea de pariuri favorite și salvarea lor
 • Vizualizarea istoricului recent (numai pentru sesiunea jucătorului)
 • Numere calde și reci

Roțile sunt controlate de un computer în loc de un dealer uman, iar bilele sunt lansate folosind jeturi de aer. În mod surprinzător, nu există opțiune de autoplay, dar înțelegem rațiunea din spatele acestui lucru. Deoarece nu există timp de pariere, este la latitudinea jucătorilor să-și determine ritmul de joc. De asemenea, nu există un cronometru "Următoarea rundă" deoarece jocul este activat odată ce jucătorul apasă butonul "Joacă acum". Jucătorii care doresc să joace mai rapid pot folosi opțiunea "Rebet" și pot începe următoarea rundă imediat.

Printre celelalte caracteristici, există un istoric al numerelor doar pentru sesiunea jucătorului. Nu puteți vedea istoricul numerelor pentru masa sau pentru fiecare roată individuală, astfel încât statisticile arată doar numerele de când v-ați alăturat. Având în vedere că există 12 roți și roata este selectată automat de fiecare dată când jucătorul plasează un pariu, istoricul numerelor este irelevant în acest joc.

Există și o opțiune de pariuri salvate care este specifică fiecărui cont și funcționează în fiecare joc de ruletă Evolution, precum și o statistică a numerelor calde și reci.

Pariul Plată
Directă 35:1
Miză divizată 17:1
Stradă 11:1
Colț 8:1
Șase Numere 5:1
Coloană 2:1
Duzină 2:1
Par/Impar 1:1
Roșu/Negru 1:1
Înalt / Scăzut 1:1

Limite

Limitele de pariere la Instant Roulette de Evolution Gaming nu sunt determinate de joc, ci de cazinou însuși. Ele variază în funcție de preferințele operatorului și de publicul țintă, dar de obicei, pariurile încep de la 20 de cenți per rotire și ajung până la 5.000 de euro per rotire - sau chiar mai mult. Verificați limitele de pariere ale Instant Roulette în diferite cazinouri.

Avantaje & Dezavantaje

La fel ca în orice alt joc, Instant Roulette are atât avantaje, cât și dezavantaje. Iată o listă cu principalele pros și cons ale acestui joc live.

Avantaje
 • Joc mult mai rapid decât ruleta standard;
 • Timp nelimitat pentru pariere;
 • Opțiunea de pariuri favorite;
 • Posibilitatea de a paria atât pe pista (racetrack), cât și pe grila principală;
 • Statistici care arată cele mai recente numere calde și reci;
Dezavantaje
 • Utilizatorii nu pot alege pe care roată doresc să parieze;
 • Lipsa opțiunii de Autoplay;
 • Istoricitatea numerelor arată doar numerele de la începutul sesiunii jucătorului;

Sfaturi

 • Profită de timpul nelimitat

  Există aspecte unice ale acestui joc care îl fac foarte diferit față de ruleta standard. Deși poate să nu pară la fel de interesant pentru jucătorii experimentați care preferă să joace la o singură roată și toată excentricitatea asociată cu aceasta, sau pentru jucătorii care doresc să joace rapid, jocul este cel mai potrivit pentru jucătorii care doresc să controleze ritmul în sine. Și Instant Roulette permite controlul complet al ritmului, ceea ce poate fi util pentru implementarea unor strategii. Deoarece ai mai mult timp, poți testa unele scheme de pariere interesante care necesită mai mult timp și efort și nu pot fi folosite în variantele limitate de timp ale jocului. De exemplu, poți încerca sistemul Labouchere - cunoscut și sub denumirea de strategia Martingale split sau progresia americană. Datorită naturii sale și a tuturor calculelor incluse, acesta necesită mult timp pentru a fi executat - iar această versiune de ruletă este perfectă pentru el. La fel se întâmplă și cu sistemul popular 4567, care este o strategie eficientă de ruletă, dar necesită multă concentrare - motiv pentru care ar putea funcționa bine cu Instant Roulette.

 • Încearcă o strategie interesantă

  Al doilea sfat ar fi să încerci sistemul interesant al celor 4 colțuri cu Instant Roulette de Roulette Man. Strategia se concentrează pe cele patru colțuri din jurul numărului central și are o plată de 8 la 1 - în timp ce numărul central are o plată de 32 la 1. Șansele de câștig a unui colț sunt de 10,8% în ruleta europeană - și știm că Instant Roulette utilizează roata de ruletă europeană. Aceasta este o strategie care oferă posibilități nelimitate și s-a dovedit a fi eficientă, iar beneficiul adăugat de a avea tot timpul din lume pentru a paria poate să lucreze în favoarea ta.

 • Evită strategia Martingale

  Deși mulți pasionați de ruletă și articole promovează această strategie ca fiind una câștigătoare, ceea ce fac de fapt este să furnizeze link-uri de recomandare către cazinouri online. Majoritatea dintre ele sunt înșelătorii care doresc să joci folosind această strategie prin intermediul link-urilor lor și să îți pierzi întreaga bancă. S-a dovedit că Martingale funcționează doar în teorie, iar în realitate, este probabil să ajungi rapid la zero.

FAQs

Care este RTP-ul (return to player) al Instant Roulette?

Instant Roulette de la Evolution Gaming are un RTP de 97,30% - exact ca orice altă roată de ruletă europeană.

Ce diferențiază Instant Roulette de ruletele standard?

Principala diferență constă în faptul că există 12 roți în loc de una, iar jucătorii nu sunt limitați de timpul alocat unei singure rotații. În schimb, aceștia își plasează pariul și sunt transferați automat la roata următoare, unde bila urmează să aterizeze.

De ce există atât de multe roți?

Scopul principal al Instant Roulette este de a elimina timpii de așteptare și de a accelera jocul. Cu 12 roți, jucătorii nu trebuie să aștepte ca alți jucători să-și plaseze pariurile, ca dealerul să rotească roata și ca bila să aterizeze. În schimb, obțin rezultatele mult mai rapid.

Există un dealer în Instant Roulette?

Nu. Toate roțile din Instant Roulette sunt automate, și nu există un dealer real care să le învârtă.

Este Instant Roulette trucat?

Nu. Instant Roulette este un produs al furnizorului Evolution Gaming, extrem de reputat, care respectă cele mai stricte organisme de reglementare și deține toate licențele și aprobările necesare.