arrow-up
Roulette77

Free

online

Support UkraineSupport Ukraine

Tipuri de pariuri la ruletă

Dacă v-ați dorit vreodată să aflați despre diferitele tipuri de pariuri la ruletă, ați venit în locul potrivit. Vă vom prezenta acum fiecare tip important de pariu și vă vom explica rapid cum să le înțelegeți, ce numere acoperă și dacă ar trebui să faceți respectivul pariu în primul rând. Fără alte preambule, să trecem la subiect și să vedem ce pariuri sunt disponibile la roata de ruletă. Verificați-le.

Pariurile interioare

Numele de Pariuri interioare vine pur și simplu de la locația lor. Acestea se află în interiorul mesei de joc și sunt de obicei înconjurat de pariurile exterioare. Există mai multe tipuri de Pariuri interioare, și le vom prezenta pe scurt. Haideți să aruncăm o privire la principalele tipuri de pariuri la ruletă și cum acestea pot influența jocul. Am inclus și rata de plată pentru a ști exact la ce vă așteptați. Verificați-le!

 • Directă 1

  O Pariu Direct este doar un pariu plasat pe un singur număr din întregul roată de ruletă. În cele mai multe variante majore ale jocului, pot exista 37 sau 38 numere. Acest tip de pariu plătește 35:1.

 • Miză divizată 2

  Miza divizată este tipul de pariu în care veți plasa jetoanele la mijlocul a două numere. Astfel, acoperiți ambele numere. Un exemplu bun este dacă pariați la mijlocul numărului negru 13 și a celui roșu 14. Plasând jetoanele în mijlocul acestor două numere, faceți un pariu divizat. Simplu și rapid. Plata este de 17:1.

 • Stradă 3

  Pariul pe stradă este atunci când alegeți să pariați pe trei numere plasând miza la începutul unei linii orizontale. Deci, dacă doriți să faceți un pariu pe stradă, plasați pur și simplu jetoanele la început pentru a acoperi de exemplu 13, 14 și 15. Aici, plata este de 11:1.

 • Colț 4

  Miza în colț (Corner Bet) este, de fapt, un tip de pariu destul de interesant. Practic, pariezi pe pătratul format din patru numere plasând jetoanele chiar în mijlocul intersecției dintre cele patru numere. De exemplu, poți paria pe pătratul format din numerele 8, 9, 11 și 12. Aici, plata este de 8:1 și cu siguranță nu este o idee rea.

 • 5 numere 5

  Pariul Coșului este atunci când pariați pe cinci numere simultan. Pariul coșului este disponibil doar în ruleta americană și acoperă 0, 00, 1, 2 și, desigur, 3. Plata aici este de 6:1.

 • Șase Numere 6

  Pariul Linie este un pariu în care pariezi pur și simplu în mijlocul a două linii orizontale. Așadar, poți paria pe numerele 25-30 plasând pariul la începutul intersecției celor două rânduri. Plata aici este de 5:1.

Inside Bets

Pariuri exterioare

Următoarele sunt numite Pariuri exterioare, care sunt destul de interesante și care îți oferă opțiuni de pariere destul de avantajoase. Vom explica acum cum funcționează aceste pariuri și ce să aștepți de la fiecare dintre ele. Hai să vedem.

 • Coloană 1

  Miza pe Coloană este un tip de pariu care acoperă un total de 12 numere, iar un exemplu bun aici sunt numerele 1, 4, 7, 10, 13, 16, 19, 22, 25, 28, 31 și 34. Pariul va plăti 2:1 dacă reușiți să ghiciți numerele câștigătoare.

 • Duzină 2

  Pariul Duzină este, așa cum sugerează și numele, un pariu plasat pe grupe de numere, de la 1 la 12, 13 la 24 și 25 la 36. Alegeți oricare dintre ele sau toate, dacă doriți, dar rețineți că plata aici este de 2:1.

 • Roșu/Negru 3

  Roșu sau Negru este pariu cunoscut sub denumirea de pariul cu șanse egale. În cazul acestuia, veți primi un payout 1:1 dacă reușiți să ghiciți culoarea și singurul număr care nu este inclus este 0.

 • Înalt / Scăzut 4

  "Înalt / Scăzut" este un alt tip de pariu cu șanse egale pe care îl poți plasa fie pe numerele "Înalt" (19-36), fie pe numerele "Scăzut" (1-18). În ambele cazuri, acoperi un total de 18 numere, iar plata este de 1:1 și cu o probabilitate mai mică de 50% de a nimeri seria de numere corecte.

 • Par/Impar 5

  Par sau Impar este un alt tip de pariu, la fel ca Rosu sau Negru. Practic, pariezi pe numerele pare sau impare de pe ruleta, avand o sansa aproape de 50% sa castigi, dar mai putin de 50% sigur. Vei acoperi un total de 18 numere si valoarea platii este de 1:1.

Outside Bets

Pariuri anunțate

Acestea sunt tipuri speciale de pariuri despre care cu siguranță ați auzit. Poate ați auzit și despre Pariurile franceze. Ei bine, sunt literalmente la fel. Pariurile anunțate sunt plasate prin simpla declarare a faptului că doriți să pariați pe unul dintre aceste pariuri, și apoi urmând cu jetoane. Croupierul - sau dealerul live - va lua în considerare și va ține evidența plasării acestor tipuri de pariuri, care trebuie să aibă loc înainte ca pariurile să fie închise de către croupier.

Pariurile anunțate sunt convenabile pentru cazinouri, deoarece preferă să mențină jocurile în desfășurare în loc să aștepte ca oamenii să plaseze jetoane. Așadar, pentru a facilita procesul, cazinourile își instruiesc croupierii să-și amintească ce pariuri anunțate au fost plasate și pe ce numere. Acest lucru duce la un ritm mai rapid al jocului și de unde provine de fapt numele acestor pariuri. Puteți alege dintr-o serie de opțiuni, inclusiv:

 • Voisins du Zero

  Voisins du Zero este un pariu care acoperă cele 17 numere între 22 și 25 incluse. Acest lucru înseamnă că veți avea aproape toate numerele prin acest tip de pariu, oferindu-vă o șansă de succes de 46%.

 • Le Tiers du Cylindre

  Le Tiers du Cylindre este încă un tip inteligent de pariu și înseamnă pur și simplu o treime din roată. Pariați pe 12 numere, care sunt numerele cuprinse între 27 și 33 incluse.

 • Orphelins

  Orphelins sau orfanii sunt cele opt numere care includ 17, 34, 6, 1, 20, 14, 31 și 9. Acest pariu este încă o opțiune bună dacă doriți să improvizați puțin cu pariurile.

 • Jeu Zero

  Jeu Zero înseamnă în principiu jocul cu zero și acoperă numerele cele mai apropiate de 0, și anume șapte numere în total - 12, 35, 3, 26, 0, 32 și 15 așa cum apar pe roată.

 • Pariurile vecinilor

  Pariurile vecinilor sunt alt tip de pariu care se concentrează pe cinci numere. Când alegeți un pariu vecin, doriți pur și simplu să pariați pe 34, 25, 17, 6 și 27 în același timp. E atât de simplu.

Announced Bets

Alte Tipuri

Pariurile pe care le-am menționat până acum sunt disponibile aproape întotdeauna în majoritatea variantelor jocului. Dar există și alte tipuri de pariuri, pe care poate nu le veți găsi la fel de ușor, și despre care dorim să vă informăm. Există două în special, pe care dorim să le împărtășim cu voi:

Pariul Șarpe

Pariul Șarpe este un pariu care zig-zaghează în jurul roții de ruletă și acoperă un total de 12 numere, inclusiv 1, 5, 9, 12, 14, 16, 19, 23, 27, 30, 32 și 34.

Snake Bets

Pariul Finals

Pariul Finals este un tip de pariu care înseamnă că pariați pe toate numerele care se termină cu același număr. Acest lucru înseamnă că pariați pe numerele 4, 14, 24 și 34 în același timp. Un alt exemplu bun este 8. Dacă pariați pe un pariul de final 8, pariați pe 8, 18 și 28 în același timp. Acesta este încă un mod de a vă încerca norocul cu niște pariuri interesante în jocul de ruletă.