arrow-up
Roulette77

Free

online

Support UkraineSupport Ukraine

Salon Prive Roulette de la Evolution

Ultima actualizare: 07.07.2023 de Andrew Shepard
Anul lansării 2018
Variație un singur zero
RTP 97.3%
Multiplicatori
Software Evolution Gaming
Limitele pariurilor Depinde de cazinou

Cel mai bun cazinou cu Salon Prive Roulette

22bet
4.3/5
Limitele pariurilor €100-20 000

Evolution Gaming a deschis lobby-ul său "Salon Prive" în martie 2018 și a adăugat jocuri de blackjack/roulette destinate jucătorilor VIP - highroller. Acesta este un termen care înseamnă "cameră privată" și permite adăugarea unei funcționalități care există de mult timp în cazinourile terestre în cazinourile live. Dacă sunteți un jucător VIP, puteți obține o cameră privată (unde nu sunt acceptați alți jucători) în orice cazinou terestru. Așa funcționează jocurile din seria Salon Prive: difuzarea live este făcută exclusiv pentru dvs. și niciun alt jucător nu poate conecta în cameră.

Salon Prive Roulette este difuzată live dintr-un studio privat, care dispune de cinci mese de joc și are tema "luxului". Tehnologia ecranului verde nu este utilizată, iar studio-ul este conceput ca o vilă scumpă. Pe ecran, veți vedea masa de ruletă și dealerul. Interfața este aceeași ca în alte jocuri de ruletă Evolution: partea de jos a ecranului este rezervată jucătorului, iar în partea stângă se află ecranul de chat. Opțiunile de pariere le veți vedea în mijlocul ecranului, iar pariurile pe traseu în partea dreaptă. Cu alte cuvinte, nu există nicio diferență față de alte jocuri de ruletă live în ceea ce privește gameplay-ul, regulile jocului și interfața. Diferența, așa cum vom explica în detaliu mai jos, este că tot ceea ce vezi pe ecran este exclusiv pentru tine.

Caracteristici

Salon Prive folosește regulile clasice ale ruletei europene: roata cu 37 de numere are un singur 0 și nu există diferențe în ceea ce privește opțiunile de pariere. Puteți paria pe un singur număr, o gamă de numere, o culoare sau numere pare/impare. Nu există pariuri secundare și/sau caracteristici bonus în joc. Cu toate acestea, există pariuri pe traseu incluse: puteți plasa pariuri pe Tiers, Voisins, Orphelins și Zero din colțul din dreapta jos al interfeței.

Deoarece folosește regulile standard ale ruletei europene, nu există diferențe în ceea ce privește raportul RTP: 97,30%. Deci, nu există nimic nou de învățat în ceea ce privește gameplay-ul general: dacă ați jucat ruleta europeană înainte, puteți juca și Salon Prive Roulette - regulile și plățile nu sunt diferite, pariurile directe plătesc 35:1. Atunci care este diferența în acest joc?

 • Când vă alăturați acestei mese, jucați singur: alți jucători nu pot să se alăture mesei dvs. sau să urmărească jocul dvs.
 • Dealerul interacționează doar cu dvs: imaginați-vă că ați rezervat o masă de ruletă într-un cazinou terestru - veți avea aceeași experiență.
 • Din același motiv, aveți anumite privilegii. Dacă aveți o cerere specială, puteți trimite un mesaj de pe ecranul de chat și managerul va îndeplini cererea dvs. cât mai curând posibil. Pentru că atunci când jucați la masa Salon Prive, aveți, de asemenea, acces la un manager VIP special. Dacă doriți, puteți solicita, de asemenea, schimbarea dealerului la orice moment.

Acestea sunt privilegii care oferă o experiență mai plăcută, dar aveți și acces la unele caracteristici care afectează gameplay-ul:

 • Timpul de pariere a fost extins la 60 de secunde. (De obicei, este de 20 de secunde în alte jocuri de ruletă live.)
 • Puteți apăsa butonul "spin now" imediat după plasarea pariului, nu trebuie să așteptați ca cronometrul să expire. Deoarece nu există alți jucători la masă, puteți decide când va începe un nou joc.

În plus, puteți beneficia și de caracteristicile altor jocuri de ruletă Evolution. Acestea includ funcția de statistică care vă permite să vedeți rezultatele ultimelor 500 de rotiri, funcția de autoplay care vă permite să plasați pariuri automat și funcția "favorites" care vă permite să salvați și să plasați pariurile preferate cu un singur clic.

Pariul Plată
Directă 35:1
Miză divizată 17:1
Stradă 11:1
Colț 8:1
Șase Numere 5:1
Coloană 2:1
Duzină 2:1
Par/Impar 1:1
Roșu/Negru 1:1
Înalt / Scăzut 1:1

Limite

La fel ca în toate celelalte jocuri de ruletă live, gama de pariere a Salon Prive va fi diferită la fiecare cazinou. Dar amintiți-vă că acesta este un joc pentru jucători highroller/VIP: limitele mesei vor fi mult mai mari decât sunteți obișnuit. Din ce am văzut, limita minimă de pariere începe de la 1.500 și poate ajunge până la 100.000, deși vor exista cazinouri care oferă limite mai mari decât atât.

Avantaje & Dezavantaje

Avantaje
 • Dealerul se concentrează doar pe tine;
 • Ai mai mult control asupra jocului și gameplay-ului;
 • Oferă cele mai mari limite de pariere pe care le poți găsi;
 • Poți avea o experiență personală și specială;
Dezavantaje
 • Nu este pentru tine decât dacă ai un buget foarte mare: se adresează unei audiențe limitate;
 • Gameplay simplu, fără opțiuni de pariere secundare sau caracteristici bonus;

Sfaturi

 • Concentrează-te pe pariurile exterioare

  Joci ruletă europeană, așa că alege pariuri exterioare pentru a-ți crește șansele de câștig. Pariurile care plătesc 1:1 (roșu/negru, impar/par, mic/mare) au o șansă de câștig de peste 48% în ruleta europeană. Pentru pariurile pe coloană și dozenă, această valoare este puțin peste 32%. În orice caz, ai o șansă mult mai mare de câștig în comparație cu pariurile interioare. Făcând acest lucru, poți folosi și mai inteligent banii și poți prelungi timpul de joc.

 • Strategiile progressive pot fi o opțiune bună

  Joci la o masă VIP, deci presupunem că nu ai o problemă cu bugetul. Având un buget mare, poți profita de strategiile de pariere progressive. Poți începe cu Martingale ca opțiune simplă și eficientă: dublează miza după o înfrângere și continuă să faci acest lucru până când obții o victorie. Când câștigi, suma plătită va fi suficient de mare pentru a-ți acoperi pierderile și pentru a obține un profit. Poți încerca și strategiile d'Alembert și Labouchere. În orice caz, amintește-ți să folosești aceste strategii/sisteme doar cu pariuri exterioare.

 • Bucură-te de caracteristicile speciale pentru tine

  Dacă vrei mai mult decât o experiență standard de ruletă europeană, profită de caracteristicile disponibile doar în Salon Prive. Dacă simți că interacțiunea cu dealerul nu este satisfăcătoare, solicită înlocuirea acestuia. Transformă jocul într-o experiență socială: amintește-ți că nu există alți jucători la masă și poți avea o interacțiune directă/personală cu dealerul.

FAQs

Ce este rata de plată la Salon Prive Roulette?

Rata de plată (RTP) la Salon Prive Roulette de la Evolution este de 97,30%. Are un avantaj al casei de 2,70%. După cum ți-ai amintit, acestea sunt valorile standard ale ruletei europene. Și deoarece Salon Prive se bazează pe această variantă, ratele de plată nu diferă.

Care este cea mai bună strategie pentru a juca Salon Prive Roulette?

Cea mai bună strategie pentru a juca Salon Prive Roulette ar trebui să fie determinată în funcție de bugetul tău și de așteptările personale. Având în vedere acest lucru, sistemele de pariere progressive precum Martingale par să fie cea mai bună opțiune aici, deoarece jucătorii deja au bugete mari.

Cum pot juca Salon Prive Roulette?

Poți juca acest joc doar dacă soldul contului tău de cazinou este mai mare decât limita minimă de pariere la masă. În caz contrar, nu vei putea vedea jocul în lobby-ul de joc. Dacă ai un sold suficient de mare pentru Salon Prive, selectează-l pur și simplu din 'lobby-ul cazinoului live' și apasă 'joacă'.

Care este suma maximă pe care o pot câștiga la Salon Prive Roulette?

Cea mai mare plată a jocului este de 35:1 (35x) pentru pariurile directe. Nu există multiplicatori. Deci, poți câștiga de 35 de ori miza totală dacă plasezi o pariu direct și câștigi. Suma exactă va depinde de miza ta și de limita maximă a mesei, care va fi diferită la fiecare cazinou.

De ce Salon Prive Roulette are un buton de rotire?

Acest buton este acolo pentru ca tu să poți începe o nouă rotire oricând dorești. Spre deosebire de alte jocuri de ruletă live, joci singur, astfel încât poți alege să începi un nou joc după ce plasezi pariu. În alte jocuri, trebuie să aștepți să se termine timpul de pariere, dar în acest joc, ai mai mult control.