arrow-up
Roulette77

Free

online

Support UkraineSupport Ukraine

Mega Ruleta de la Pragmatic Play

Ultima actualizare: 07.07.2023 de Andrew Shepard
Anul lansării 2021
Variație un singur zero
RTP 97.3%
Multiplicatori x50-500
Software Pragmatic Play
Limitele pariurilor Depinde de cazinou

Cel mai bun cazinou cu Mega Ruleta

22bet
4.3/5
Limitele pariurilor €0.1-10 000

Pragmatic Play este un nume relativ nou în industria jocurilor de cazinou live, dar a reușit să-și extindă portofoliul considerabil într-un timp scurt. Lansată în februarie 2021, Mega Ruleta este unul dintre primele jocuri ale studioului și este încă foarte populară. Fiind o variantă a ruletei europene, oferă plăți cu multiplicatori (până la 500x) și suportă peste 100 de monede și 20 de limbi de interfață diferite. Jocul este dezvoltat folosind tehnologia HTML5 și are o interfață verticală specială pentru dispozitivele mobile. Funcționează bine chiar și la conexiuni lente datorită unei latente reduse în transmiterea fluxului video.

Pragmatic Play este un studio licențiat de UK Gambling Commission și a obținut mai multe premii EGR, SBC și SIGMA. Aproape toate jocurile sale de ruletă live folosesc aceeași interfață, iar acest lucru este valabil și pentru Mega Ruleta. Pe ecran, se află doar o roată care se rotește automat în mijlocul ecranului. Gazda este acolo doar pentru a anunța numerele cu multiplicatori și rezultatele jocului. Studioul utilizează tehnologia ecranului verde, astfel încât atât numerele norocoase, cât și alte informații importante sunt proiectate în fundal în timp real. Cu toate acestea, designul nu are o temă specială. Toate opțiunile de pariere (masa de ruletă) și butoanele importante sunt plasate în partea de jos a interfeței.

Caracteristici

Acest joc a fost creat pentru a concura cu Lightning Roulette de la Evolution, astfel că are un gameplay destul de similar. Jucătorii au 20 de secunde pentru a plasa o miză, după care roata începe să se învârtă automat. În scurt timp după începerea învârtirii, sunt alese până la cinci numere aleatorii, fiecare primind o valoare de multiplicator aleatorie (între 50x - 500x). Numerele norocoase sunt afișate în fundal, împreună cu multiplicatorii lor.

Ce înseamnă asta? Fiecare dintre aceste numere reprezintă o miză directă și, dacă ai plasat o miză pe unul dintre ele, te califici pentru "plata mega". Dacă câștigi miza, multiplicatorul va fi adăugat la plata. Să luăm un exemplu: să spunem că ai pariat pe "roșu 7", acel număr este ales și primește un multiplicator de 100x. Dacă câștigi, plata acestei mize va fi înmulțită cu 100.

La fel ca și în cazul altor mize directe cu multiplicatori, plata mizei directe este ușor mai mică și în Mega Ruletă. Această miză plătește 29:1 în loc de 35:1. Din același motiv, RTP-ul (Rata de Returnare a Jucătorului) al Mega Ruletei pentru miza directă este de 96.50%, nu 97.30%. Plățile și RTP-urile celorlalte mize sunt aceleași ca în ruleta europeană clasică (97.30% RTP + 2.70% avantaj al casei), dar pentru mizele directe se aplică un avantaj al casei mai mare (datorită multiplicatorilor). Alte caracteristici remarcabile ale Mega Ruletei sunt:

 • Pariuri pe pistă: Poți plasa mize pe Tiers, Orphelins, Voisins și 0 Game. Reține că nu poți câștiga multiplicatori cu mizele de pe pistă, deoarece nu există mize directe în această secțiune.
 • Mega Bets: O opțiune pe care o poți utiliza pentru a plasa mai multe mize directe în grup. De exemplu, nu trebuie să dai click pe toate numerele roșii unul câte unul: această funcție va plasa o jetoană pe toate cu un singur click.
 • Autoplay: O funcție care îți permite să participi automat în runde noi folosind aceeași miză și pariu.
 • Statistici: Există un ecran care arată rezultatele ultimelor 500 de învârtiri. Aici poți vedea numerele fierbinți/reci și poți plasa noi mize de pe același ecran.
 • Chat în timp real: Poți comunica (prin mesaje text) cu alți jucători și cu gazda jocului.
Pariul Plată
Directă 24:1
Miză divizată 17:1
Stradă 11:1
Colț 8:1
Șase Numere 5:1
Coloană 2:1
Duzină 2:1
Par/Impar 1:1
Roșu/Negru 1:1
Înalt / Scăzut 1:1

Limite

Intervalul de pariere cel mai comun pe care l-am observat pentru Mega Ruletă este de la 0,10 € la 5.000 €, dar rețineți că fiecare cazinou este liber să-și stabilească propriul interval minim/maxim. Poți găsi cazinouri cu limite mai mici sau mai mari. Din același motiv, verifică întâi tabela de plăți înainte de a te alătura unui joc.

Avantaje & Dezavantaje

Avantaje
 • Aceeași Rata de Returnare a Jucătorului (RTP) ca la ruleta europeană (97,30%);
 • Poți câștiga până la 500 de ori miza ta;
 • Funcția "Mega Bet" facilitează plasarea de mize în grup;
 • Joc rapid și ușor;
Dezavantaje
 • Avantajul casei pentru miza directă este ușor mai mare;
 • Numai mizele directe oferă plăți cu multiplicator;

Sfaturi

 • Amintește-ți că doar mizele directe oferă multiplicatori

  Nicio miză internă sau externă nu va plăti multiplicatori, cu excepția mizelor directe (numărul unic). Așadar, nu te aștepta să plasezi o miză pe dozenă/coloană sau pe roșu/negru și să primești plăți cu multiplicatori. Din acest motiv, plasarea mai multor mize directe poate fi cea mai bună strategie pe care o poți folosi. De exemplu, poți plasa 18 mize directe diferite prin plasarea unui jeton pe toate numerele negre. Cu cât acoperi mai multe numere directe pe masa de joc, cu atât mai bine, dar ai grijă să nu depășești bugetul.

 • Nu te concentra doar pe multiplicatorul de 500x

  Capacitatea de a plăti până la 500x este punctul forte al jocului, dar ține cont că acesta reprezintă limita maximă a unei game largi. Mega Ruletă poate alege orice valoare de multiplicator între 50x și 500x. Deoarece această selecție este complet aleatorie, nu poți fi sigur care număr va apărea pe ecran. Intervalul 50-500 este destul de larg și, din același motiv, 500x nu va fi ceva ce vei vedea foarte des. Nu te baza prea mult pe această valoare maximă și nu pune prea multă speranță în ea. Reține că chiar dacă vezi 500x pe ecran, tot trebuie să fi pariat pe numărul corect și să câștigi acea miză.

 • Nu utiliza Martingale ca strategie principală

  Strategia Martingale te îndeamnă să-ți dublezi miza după fiecare pierdere. Într-un joc precum Mega Ruletă, această strategie poate fi ineficientă și îți poate epuiza rapid bugetul. Deoarece există multiplicatori în Mega Ruletă și pentru a-i obține, trebuie să acoperi masa cu cât mai multe linii posibile, în cazul utilizării strategiei martingale progresive pentru mize suplimentare, cel mai probabil vei rămâne fără bani foarte repede. Așadar, fii atent.

 • Nu încerca să previi multiplicatorii

  Multiplicatorii din Mega Ruletă sunt generați în mod aleatoriu și nu există nicio modalitate de a prevedea care numere vor fi alese. Pe scurt, încercarea de a prevedea multiplicatorii în Mega Ruletă nu este o strategie solidă și poate duce rapid la epuizarea fondurilor. În schimb, concentrează-te pe plasarea de mize informate, gestionarea înțeleaptă a bugetului și bucură-te de joc așa cum este.

FAQs

Care este RTP-ul (Rata de Return la Jucător) al Mega Ruletei?

RTP-ul general al Mega Ruletei de la Pragmatic este de 97,30%, la fel ca și în cazul ruletei europene clasice. Singura excepție este RTP-ul mizelor directe: acesta este de 96,50%. Acest lucru se datorează plății mai mici (29:1 în loc de 35:1) și multiplicatorilor. Este important de menționat că acesta este un aspect comun în jocurile de ruletă live cu plăți prin multiplicatori.

Ce face acest joc diferit față de alte rulete?

Două caracteristici disting acest joc de altele. În primul rând, plățile prin multiplicatori: acestea pot crește plățile obișnuite ale mizelor directe până la 500x. În al doilea rând, funcția 'Mega Bets' (Mize Mega): poți plasa o miză directă pe până la 37 de numere prin apăsarea unui singur buton.

Există diferențe în reguli între Mega Ruletă și Lightning Ruletă?

În ambele jocuri, până la 5 numere sunt selectate în fiecare rotire și li se atribuie o valoare de multiplicator între 50x și 500x. În plus, doar mizele directe primesc multiplicatori, iar plățile obișnuite pentru mizele directe sunt limitate la 29:1. Diferența dintre cele două jocuri constă în caracteristicile lor de joc. De exemplu, Mega Ruletă are funcția 'Mega Bets' care facilitează plasarea de multiple mize directe.

Cât plătește o miză directă în Mega Ruletă?

Miza directă obișnuită în Mega Ruletă plătește 29:1. Cu toate acestea, dacă acea miză este aleasă ca număr norocos, această plată va fi multiplicată cu o valoare aleatoare între 50x și 500x. În acest caz, plata va fi între 49:1 și 499:1.

Sunt multiplicatorii în Mega Ruletă aleatori?

Da, multiplicatorii în Mega Ruletă sunt aleatori. Nu există niciun mod de a ști în avans care numere vor fi selectate și ce valori de multiplicator vor fi atribuite acelor numere. Nu se poate face o strategie pe baza acestui aspect: până la 5 numere aleatoare vor fi selectate în fiecare rotire, iar tu nu poți ști ce valori de multiplicator vor fi atribuite.