arrow-up
Roulette77

Free

online

Support UkraineSupport Ukraine

Azure Roulette de la Pragmatic Play

Ultima actualizare: 07.07.2023 de Andrew Shepard
Anul lansării 2020
Variație un singur zero
RTP 97.3%
Multiplicatori -
Software Pragmatic Play
Limitele pariurilor Depinde de cazinou

Cel mai bun cazinou cu Azure Roulette

22bet
4.3/5
Limitele pariurilor €1-5 000

Azure Roulette este unul dintre cele mai populare jocuri de cazino create de Pragmatic Play. De la lansarea sa în septembrie 2020, Azure Roulette atrage tot mai mulți jucători în fiecare zi datorită mediului prietenos și caracteristicilor speciale pe care le oferă.

Cu dealerii în direct și atmosfera inspirată de romanul "Marele Gatsby", jucătorii se simt bineveniți și au parte de cea mai bună experiență de joc. Culorile albastre, roata de cristal și chat-ul în direct fac ca jucătorul să se simtă ca și cum jocul are loc într-un cazino real.

Azure Roulette este o versiune a ruletei europene clasice, ceea ce înseamnă că conține un singur zero și 36 de alte buzunare. Pe lângă numeroasele opțiuni de pariere, acest titlu este disponibil în peste 100 de limbi și acceptă peste 30 de monede, ceea ce îl face accesibil jucătorilor din întreaga lume. În ceea ce privește regulile și plățile, Azure Roulette nu are diferențe față de regulile standard ale ruletei europene. Cu toate acestea, modul de joc și opțiunile de pariere au unele particularități la care jucătorul ar trebui să fie atent.

În afară de opțiunile de pariere de bază, cum ar fi Roșu/Negru sau Par/Impar, există și unele pariuri unice care fac jocul mult mai distractiv. Final en Plain, Finales a Cheval și Full Complete sunt doar câteva dintre ele.

Caracteristici

Azure Roulette poate garanta jucătorilor săi o experiență de joc de primă clasă datorită caracteristicilor și trăsăturilor sale unice. Să analizăm mai atent fiecare detaliu care face această variantă de ruletă europeană atât de specială:

 • Mediu luxos: studioul special construit în București, România, împreună cu culorile albastru cobalt și codul vestimentar al Pragmatic Play oferă jucătorilor o experiență de joc de neuitat.
 • Rezoluție înaltă și calitate excelentă a fluxului video: jucătorii se pot bucura de Azure Roulette în cea mai bună calitate posibilă, asigurându-se că nu pierd cel mai mic detaliu.
 • Azure Roulette oferă numeroase pariuri speciale: Final en Plain, Finales a Cheval, Full Complete sunt doar câteva dintre pariurile care fac acest joc remarcabil. În plus, include un sector cu 4 căi de pariere care permite jucătorului să parieze pe opțiuni precum Tiers, Zero sau Orphelins.
 • Disponibil pe orice dispozitiv: Azure Roulette este disponibil atât pe dispozitive mobile, cât și pe desktop și suportă sistemele de operare iOS, Android și Microsoft.
 • Opțiune de autoplay: dacă jucătorul nu dorește să apeleze constant butonul de pariere, poate activa modul autoplay. Jocul va plasa automat pariul comandat.
 • RTP (Return to Player): Azure Roulette, la fel ca majoritatea versiunilor de ruletă europeană, are un RTP de 97,3%.

Pe scurt, Azure Roulette este un joc fascinant care oferă unele dintre cele mai uimitoare caracteristici de pe piață. Cu toate acestea, se remarcă prin tema sa albastră, calitatea înaltă a fluxului video și gama largă de opțiuni de pariere.

Pariul Plată
Directă 35:1
Miză divizată 17:1
Stradă 11:1
Colț 8:1
Șase Numere 5:1
Coloană 2:1
Duzină 2:1
Par/Impar 1:1
Roșu/Negru 1:1
Înalt / Scăzut 1:1

Limite

Avantaje & Dezavantaje

După ce am aflat mai multe despre Azure Roulette, am identificat atât avantajele, cât și dezavantajele acestei versiuni europene de ruletă.

Avantaje
 • Mediu prietenos pentru utilizatori;
 • Flux video de înaltă calitate (rezoluție 4K);
 • Dealeri live profesioniști;
 • Numeroase opțiuni avansate de pariere;
 • Disponibil în peste 100 de limbi;
 • Perfect pentru jucătorii cu bugete mari și mici;
Dezavantaje
 • Bonusurile și caracteristicile unice nu sunt disponibile;
 • Datorită interacțiunii dintre dealerul live și jucători, viteza jocului poate fi afectată uneori;