arrow-up
Roulette77

Free

online

Support UkraineSupport Ukraine

Power UP Roulette de la Pragmatic Play

Ultima actualizare: 07.07.2023 de Andrew Shepard
Anul lansării 2022
Variație un singur zero
RTP 97.3%
Multiplicatori x50-500
Software Pragmatic Play
Limitele pariurilor Depinde de cazinou

Cel mai bun cazinou cu Power UP Roulette

Megapari
4.7/5
Limitele pariurilor €0.1 - 5 000

Power Up Live Roulette este una dintre cele mai populare mese de ruletă oferite de Pragmatic Play. Deși acest joc a fost lansat doar acum câteva luni, în 2022, a reușit să își crească popularitatea foarte rapid.

Jocul se bazează pe ruleta europeană tradițională și oferă un singur zero pe roata care se învârte. Caracteristica principală a acestei variante de ruletă este funcția unică care oferă multiplicatori pentru toate numerele, dar vom analiza această caracteristică în detaliu în câteva minute.

Power Up Live Roulette are loc într-un studio foarte mare, ceea ce permite dealerului să prezinte jocul în cea mai bună modalitate posibilă. În plus, în ceea ce privește interfața și grafica, Power Up Live Roulette are o interfață prietenoasă și grafică de înaltă calitate care oferă jucătorilor o experiență realistă de cazino. Interfața jocului oferă mai multe funcții unice, una dintre cele mai remarcabile fiind o linie continuă de statistici de joc afișată în partea de jos a ecranului.

Desigur, la fel ca majoritatea jocurilor de cazino live oferite de Pragmatic Play, Power Up Live Roulette are numeroase funcții și caracteristici avansate care permit jucătorilor să dezvolte strategii de pariere complexe.

Să explorăm mai în profunzime jocul Power Up Live Roulette pentru a vedea cele mai populare și avansate caracteristici.

Caracteristici

După cum am menționat deja, Power Up Live Roulette are numeroase funcții și caracteristici avansate. Cu toate acestea, caracteristica care diferențiază acest joc de ruletă de altele este runda specială de bonus Power UP. Să vedem care sunt principalele caracteristici pe care acest joc de ruletă le oferă jucătorilor:

 • Bonus Power UP: În fiecare rotire a acestei rulete, sunt selectate în mod aleatoriu trei, patru sau cinci numere ca numere speciale Power UP. Dacă bila aterizează pe oricare dintre aceste numere, este activată funcția de bonus Power UP. În timpul rundei de bonus, tuturor numerelor li se atribuie un multiplicator aleatoriu. Pe baza indicatorului de putere de deasupra fiecărei coloane și a numărului consecvent de runde bonus care s-au produs, multiplicatorul variază de la 50x la 8000x. Apoi, dealerul învârte roata din nou și bila aterizează pe unul dintre numere. Dacă jucătorul a plasat un pariu direct pe acel număr, va primi plata în funcție de multiplicatorul numărului. Trebuie menționat că se poate participa la rundele bonus prin efectuarea a câtorva pariuri directe, indiferent dacă acestea sunt câștigătoare sau nu. Cu toate acestea, este crucial să se țină cont de faptul că valoarea multiplicatorilor variază în cadrul rundelor odată ce runda bonus este declanșată. De exemplu, în prima rundă, multiplicatorii variază de la x50 la x500, în a doua rundă, până la x1000, iar în a treia și a patra rundă, ajung la x2000 și x4000, respectiv. În cele din urmă, doar în a cincea și ultima rundă bonus, jucătorii pot obține un multiplicator de x5000.
 • RTP (Return to Player): Power Up Live Roulette oferă un RTP general de 97,3% și un RTP de 97,19% pentru pariurile directe, deoarece, datorită multiplicatorilor, plata pariurilor directe este de 24:1.
 • Grafică de înaltă calitate cu opțiuni personalizabile: Această variantă de ruletă oferă grafică și sunet de înaltă calitate. Jucătorii au, de asemenea, opțiunea de a schimba calitatea video și volumul sunetului în această ruletă pentru a-și crea propriul mediu preferat de cazino.
 • Funcția de autoplay: Power Up Live Roulette oferă și opțiunea de a configura funcția de autoplay, care vă permite să activați până la 100 de rotiri automate cu propriul sistem de pariere.
 • Opțiunea de pariere pe pistă de curse: Pragmatic Play a inclus în această variantă de ruletă o opțiune de pariere pe pistă de curse, care permite jucătorilor să parieze pe opțiuni mai complexe, cum ar fi grupuri de numere precum Zeros, Tiers, Voisins, etc.
 • Funcția de re-pariere și dublare: Power Up Live Roulette oferă jucătorilor posibilitatea de a re-pune pariul plasat în runda anterioară. De asemenea, puteți dubla mărimea pariului înainte ca roata să înceapă să se învârtă.
 • Pariuri favorite: Power Up Live Roulette oferă jucătorilor posibilitatea de a salva combinațiile lor preferate de pariere pentru a plasa același pariu în runde viitoare fără a-l plasa manual.
 • Chat live: Această masă de ruletă live are și o zonă de chat live încorporată în care puteți discuta cu alți jucători și cu dealerul.
 • Statistică: Power Up Live Roulette oferă și un sistem de urmărire a statisticilor care prezintă rezultatele ultimelor 500 de rotiri.
Pariul Plată
Directă 24:1
Miză divizată 17:1
Stradă 11:1
Colț 8:1
Șase Numere 5:1
Coloană 2:1
Duzină 2:1
Par/Impar 1:1
Roșu/Negru 1:1
Înalt / Scăzut 1:1

Limite

În ceea ce privește limitele de pariere ale Power Up Live Roulette, de obicei, această variantă de ruletă este oferită cu un interval de pariere cuprins între 0,10 €‎ și 5.000 €‎. Desigur, aceste limite de pariere pot varia în funcție de cazinoul online pe care jucătorul îl utilizează.

Avantaje & Dezavantaje

Deoarece acest joc de ruletă live a fost lansat recent, probabil că mulți dintre voi nu știți care sunt principalele avantaje și dezavantaje ale acestui joc. Din acest motiv, am decis să creăm două liste diferite pentru a evidenția principalele avantaje și dezavantaje ale Power Up Live Roulette:

Avantaje
 • Funcție specială de bonus care poate crește numerele cu multiplicatori de până la 8.000x;
 • Opțiuni avansate de pariere, precum pistă de curse, autoplay, pariuri favorite, etc;
 • Statistici cuprinzătoare care afișează rezultatele a până la 500 de rotiri anterioare;
 • Zonă de chat live integrată pentru jucători și dealeri;
 • Ruleta este amplasată într-un studio foarte mare care amplifică senzația realistă de cazino;
Dezavantaje
 • Datorită funcției de bonus Power UP, RTP-ul pentru pariurile directe este de 97,19%;
 • Multiplicatorii sunt destul de rari;

Sfaturi

Așa cum este și în cazul fiecărei dintre recenziile noastre de jocuri de cazino online, nu am putea încheia această recenzie fără o secțiune de sfaturi. Ei bine, în Power UP Live Roulette, obiectivul principal este de a profita de jocul bonus Power UP. Așadar, câteva sfaturi utile:

 • Plasați mai multe pariuri directe

  Pentru a participa la runda bonus, trebuie să plasați cel puțin câteva pariuri directe. Totuși, este important să știți că gestionarea banilor dvs. este crucială dacă doriți să vă prelungiți timpul de joc. Pentru a realiza acest lucru, este posibil să doriți să plasați și câteva pariuri exterioare, astfel încât să aveți mai multă acoperire pe masă și șansa de a compensa o rotire pe care nu o puteți câștiga cu pariurile directe.

 • Nu există avantaj în a acoperi întreaga masă cu pariuri directe

  Pe de altă parte, rețineți că această variantă de ruletă vă permite să jucați fără pariuri directe, astfel încât să obțineți aceleași plăți ca în majoritatea variantelor de ruletă europeană. Acest sfat funcționează dacă nu urmăriți multiplicatorii.

 • Multiplicatorii sunt rarități

  Este important să știți că majoritatea rundelor bonus, conform statisticilor, vor fi de primă categorie, oferind multiplicatori între 50 și 500. Șansele de a avansa la grade superioare cu multiplicatori și mai mari sunt extrem de mici. Așadar, fiți atenți.

FAQs

Ce este RTP-ul pentru Power Up Roulette?

Ei bine, RTP-ul general al Power Up Roulette este de 97,30%. Cu toate acestea, când vine vorba de pariurile directe, acest procentaj se schimbă la 97,19% din cauza funcției bonus Power Up.

Ce diferențiază Power Up Roulette de ruleta standard?

Caracteristica principală care distinge Power Up Roulette de alte variante de ruletă este funcția sa bonus unică. În această funcție bonus, toate numerele de pe roată primesc un multiplicator aleatoriu care poate varia de la 50x la 8.000x. Acest lucru oferă jucătorilor șansa de a obține câștiguri uriașe.

Care este cel mai mare multiplicator posibil pentru Power Up Roulette?

Power Up Roulette vine cu o gamă largă de multiplicatori, în funcție de indicatorul Power Up și numărul de runde bonus consecutive. Cel mai mare multiplicator posibil pentru această variantă de ruletă este de 8.000x.

Cum particip la runda bonus?

Dacă un jucător dorește să participe la o rundă bonus Power Up, modul este simplu. Trebuie să plaseze cel puțin un pariu direct pe masă, iar apoi bila trebuie să aterizeze pe numerele selectate Power Up. Apoi, funcția bonus Power Up va fi activată, iar jucătorul va avea șansa de a câștiga dacă bila aterizează în pariu direct.

Pot câștiga acoperind toate numerele în Power Up Roulette?

Pe scurt: Nu. Plata pariurilor directe este de 24:1 și, prin urmare, este puțin probabil să obțineți un profit dacă acoperiți toate numerele în runde consecutive în Power Up Roulette.

Acest lucru se datorează faptului că, dacă acoperiți toate numerele de pe masa de ruletă cu același pariu, veți pierde constant 12 unități din banca dvs. până când funcția bonus Power Up este activată. Și chiar dacă reușiți să câștigați câteva bonusuri Power Up, nu este sigur că veți încheia cu un profit, deoarece puteți fi pierdut prea multe unități în urmărirea funcției bonus.