arrow-up
Roulette77

Free

online

Support UkraineSupport Ukraine

Bucharest Roulette de la Evolution Gaming

Ultima actualizare: 07.07.2023 de Andrew Shepard
Anul lansării 2013
Variație un singur zero
RTP 97.3%
Multiplicatori -
Software Evolution Gaming
Limitele pariurilor Depinde de cazinou

Cel mai bun cazinou cu Bucharest Roulette

Mrbit.Bet
4.7/5
Limitele pariurilor €0.1-2 000

Indiferent dacă preferi jocurile de cazinou pe calculator sau dispozitive mobile, Bucharest Roulette te invită să te distrezi într-o experiență inedită. Un joc de ruletă europeană cu dealer real, Bucharest Roulette este găzduit de Evolution Gaming în cadrul luxosului Grand Casino, situat în Hotelul Marriott din București. Totul se desfășoară într-o atmosferă plină de rafinament, unde ai șansa de a miza între 0.10€ și 2 000€ pe numărul norocos. Pentru a-ți asigura o experiență de joc cât mai autentică, Bucharest Roulette îți permite să ajustezi imaginea după bunul plac, grație transmisiei live asigurate de 4 camere de înaltă calitate poziționate din diverse perspective.

Bucharest Roulette este un joc de ruletă online, unde numărul de participanți nu are restricții. Din moment ce discutăm despre varianta europeană a ruletei, jocul include 37 de opțiuni de pariere, cu numere de la 1 la 36 și 0. La capitolul design și interfață, Bucharest Roulette redă imaginea live din cadrul mesei de ruletă, la care dealerul conduce jocul. Desigur, vorbind despre o experiență digitală, o să vezi pe ecran afișate mizele și butoanele de joc și setări. În timpul jocului, dealerul anunță evenimentele care au loc în mod constant, dar și interacționează cu jucătorii de la masă.

Caracteristici

Bucharest Roulette este un joc în care se poate obține un procent teoretic de întoarcere a jucătorului sau RTP de 97.30%. Un număr impresionant pentru un joc de cazinou online, care poate aduce câștiguri importante. Pentru a face un pariu, trebuie să muți jetoanele. Astfel, selectezi jetonul și dai click pe poziția pe care dorești să îl pariezi. Totuși, acest lucru se poate realiza doar atunci când butonul Plasați Pariurile devine verde. În cazul în care îți dorești să schimbi miza, ai la îndemână butoanele Dublare, pentru a mări pariul de două ori, Repetare, pentru a plasa din nou pariul anterior, sau Anulare, pentru a anula acțiunea. De reținut că fiecare tip de pariu are un plafon pentru valoarea maximă a mizei.

La Bucharest Roulette, există mai multe opțiuni de pariere pe masa principală. Pariurile se împart în interioare și exterioare. Cele interioare pot fi plasate pe grila de numere și pe liniile dintre ele, inclusiv Număr, Split, Stradă, Colț sau Linie. Pe de altă parte, pariurile exterioare pot fi plasate pe căsuțele sub și lângă grila de numere. Acestea includ Coloană, Duzină, Roșu/Negru, Par/Impar și 1-18/19-36.

O altă modalitate de pariere este prin intermediul panoului de tip racetrack, care permite plasarea de pariuri pe numere vecine, precum Vecinii lui Zero, Treime sau Orfani. De asemenea, sunt disponibile pariuri speciale, care includ Finale en Plein - pariuri pe numerele care se termină cu o anumită cifră, și Finales a Cheval - pariuri pe 4 numere care sunt grupate în poziții similare pe diverse secțiuni ale grilei de pariere. În plus, jucătorii pot opta pentru Pariuri Complete.

Bucharest Roulette se transmite cu o calitate impresionantă HD. În colțul din dreapta sus al ecranului se află o serie de butoane cu ajutorul cărora poți să te întorci la ecranul de lobby,deschide meniul de ajutor, să schimbi unghiul camerei, ajustezi volumul sunetului, dar și altele. Important este de menționat că pentru dispozitivele mobile, calitatea jocului rămâne aceeași. Sigur, depinde de dispozitivul mobil de care dispui.

Aveți, de asemenea, posibilitatea de a utiliza următoarele funcții:

 • Joc automat: Alegeți valoarea jetoanelor și numărul de rotiri și apăsați pur și simplu butonul, nu mai trebuie făcut nimic altceva.
 • Pariuri favorite: vă permite să salvați până la 15 combinații de pariuri, economisind timp.
 • Statistici numere fierbinți/friguroase: puteți vedea rezultatele ultimelor 500 de mutări și, astfel, puteți încerca să le preziceți pe următoarele.
Pariul Plată
Directă 35:1
Miză divizată 17:1
Stradă 11:1
Colț 8:1
Șase Numere 5:1
Coloană 2:1
Duzină 2:1
Par/Impar 1:1
Roșu/Negru 1:1
Înalt / Scăzut 1:1

Limite

Avantaje & Dezavantaje

Avantaje
 • RTP-ul de 97.30% presupune șanse mari de câștig;
 • Jocul se bazează pe ruleta europeană, cea mai avantajoase dintre toate;
 • Poți juca oricând dorești, fiind disponibilă 24/7;
 • Jocul este accesibil atât pe calculator, cât și dispozitive mobile;
 • Experiență reală de joc, cu dealeri live și vorbitori de română;
 • Bună vizibilitatea asupra jocului, datorită transmisiei live asigurate de 4 camere de înaltă calitate;
 • Poți salva până la 15 pariuri favorite;
Dezavantaje
 • Nu diferă cu nimic față de alte opțiuni de ruletă europeană;
 • Pentru a dispune de o experiență plăcută de joc, ai nevoie de calitate bună și stabilă la Internet;