arrow-up
Roulette77

Free

online

Support UkraineSupport Ukraine

Ruleta Quantum Live de la Playtech

Ultima actualizare: 07.07.2023 de Andrew Shepard
Anul lansării 2019
Variație un singur zero
RTP 96.10%
Multiplicatori x50-500
Software Playtech
Limitele pariurilor Depinde de cazinou

Cel mai bun cazinou cu Ruleta Quantum

Megapari
4.7/5
Limitele pariurilor €0.1-10 000

În cursul anului 2019, au fost adăugate multe jocuri în rețeaua Playtech Live Casino, iar Quantum Roulette, lansat în septembrie, a fost cel mai remarcabil dintre ele. Acest joc a fost dezvoltat pentru a concura cu Lightning Roulette de la Evolution și oferă aceleași plăți impresionante cu multiplicatori. Cu toate că a fost lansat acum ani de zile, Quantum Roulette este încă printre cele mai populare jocuri live de la Playtech - este apreciat în special în Spania și Italia. Fondată în 1999, Playtech este una dintre cele mai mari mărci din industrie și suficient de mare pentru a fi listată la Bursa de Valori din Londra: putem spune în siguranță că și-a folosit întreaga expertiză în acest joc.

Acesta este un joc cu un singur zero, folosind regulile variantei europene, iar caracteristica sa distinctivă este că poate plăti până la 500x suma pariată pentru pariurile directe. Jocul este transmis live din studioul Playtech din Letonia și utilizează un design care amintește de circuitele de calculatoare atât în roata, cât și în fundal. Există un moderator, dar nu există un dealer: roata se învârte automat. Partea stângă a interfeței este dedicată funcțiilor precum pariurile pe pista de curse și "creatorul de pariuri", iar în partea dreaptă puteți vedea jetoanele de ruletă și un ecran mini de statistici. În mijlocul ecranului sunt afișate opțiunile de pariere de bază. În această recenzie a Ruletei Quantum, vom examina caracteristicile unice ale jocului și vom discuta atât avantajele, cât și dezavantajele acestuia.

Caracteristici

Să începem cu întrebarea "Ce este Quantum Roulette?". De fapt, acesta este un joc de ruletă europeană cu opțiuni de pariere pe pista de curse, astfel că regulile Ruletei Quantum Live nu sunt diferite: puteți în continuare să plasați pariuri pe un singur număr (pariuri directe) sau pe mai multe numere. La fel, sunt acceptate și pariuri pe culoare și numere pare/impare. Ceea ce face acest joc diferit sunt plățile cu multiplicatori. Această caracteristică funcționează în felul următor:

 • După ce roata începe să se învârtă, sunt selectate în mod aleatoriu 5 numere și li se atribuie valori de multiplicator aleatorii. Aceste valori pot începe de la 50x și pot ajunge până la 500x.
 • Funcția "Quantum Boost", care este declanșată din când în când, poate crește valorile mici ale multiplicatorilor. De exemplu, un număr cu o valoare de 50x poate fi ridicat la 500x cu această funcție.
 • În orice caz, dacă plasați o pariu direct pe unul dintre aceste numere selectate în mod aleatoriu și câștigați, plata va fi înmulțită cu valoarea corespunzătoare a multiplicatorului.
 • De exemplu, să spunem că pariați 100 de euro pe un singur număr, iar aceluiași număr i se atribuie valoarea de 500x. Dacă câștigați, plata dvs. va fi de 50.000 de euro (100 x 500).

Ce se întâmplă atunci când rezultatul unei învârtiri este un număr direct care nu primește o valoare de multiplicator? Să spunem că plasați un pariu pe Roșu 7: dacă acesta nu se află printre numerele cu valoarea multiplicatorului, veți primi totuși o plată în cazul în care Roșu 7 câștigă, dar nu va fi de 35:1. În timp ce plățile la Quantum Roulette sunt în general aceleași ca în varianta europeană, pariurile directe plătesc doar 29:1. Din această cauză, RTP-ul jocului este de 96,10%, în loc de 97,30%. În plus față de multiplicatori, jocul include și următoarele caracteristici:

 • Pariuri pe pista de curse: Puteți încerca norocul pe Tiers, Orphelins, Voisins și Zero.
 • Creator de pariuri: Puteți crea un pariu specific cu o miză specifică și să îl plasați automat oricând doriți.
 • Statistici: Puteți verifica rezultatele ultimelor 1.000 de învârtiri.
 • Lucky Dip: Această funcție plasează automat până la 8 pariuri directe aleatorii.
 • Auto Play: Puteți continua să jucați automat cu aceea și miză și pariu atât timp cât doriți.

După cum era de așteptat, jocul funcționează pe toate dispozitivele mobile indiferent de sistemul de operare sau modelul dispozitivului: acesta este un joc HTML5 care poate rula în browserele web.

Pariul Plată
Directă 29:1
Miză divizată 17:1
Stradă 11:1
Colț 8:1
Șase Numere 5:1
Coloană 2:1
Duzină 2:1
Par/Impar 1:1
Roșu/Negru 1:1
Înalt / Scăzut 1:1

Limite

Am încercat multe variante ale acestui joc, iar intervalul de pariere a fost în general între 0,20 și 500 de euro. Cu toate acestea, aceasta este o valoare care poate fi diferită în fiecare cazinou, deci nu o considerați ca valori fixe. În tabelul de mai jos, puteți vedea o comparație a intervalului de pariere al jocului în diferite cazinouri.

Avantaje & Dezavantaje

Avantaje
 • Puteți câștiga până la 500x miza totală;
 • Puteți vedea ușor rezultatele ultimelor 1.000 de învârtiri;
 • Calitate uimitoare a graficii și animațiilor;
 • Pariurile pe pista de curse oferă varietate și mai multe șanse de câștig;
Dezavantaje
 • Pariurile directe plătesc 29:1 în loc de 35:1;
 • Timp limitat pentru plasarea de noi pariuri (20 de secunde);
 • RTP-ul (96,10%) este mai mic decât la Ruleta Europeană clasică (97,30%);

Sfaturi

 • Rețineți că caracteristica multiplicatorului nu vă oferă un avantaj suplimentar

  Faptul că pariurile directe selectate în mod aleatoriu pot plăti până la 500x este, desigur, o caracteristică bună și face jocul mai distractiv, dar aveți în vedere că acest lucru nu oferă jucătorilor un avantaj. Din contră, s-ar putea chiar spune că este un dezavantaj pe termen lung, deoarece reduce plata pariului direct și, implicit, RTP-ul general. Dacă vă feriți de pariurile directe, puteți obține aceeași experiență tradițională a ruletei europene - aceasta poate fi o opțiune mai bună pentru unii jucători. Multiplicatorii cu siguranță vă vor face să câștigați mai mult, dar nu vă vor face să câștigați mai des - setați-vă așteptările în consecință pentru acest joc.

 • Nu încercați să ghiciți multiplicatorii

  Acest joc folosește un tambur fizic și doar norocul determină rezultatele învârtirii. De asemenea, numerele care vor primi o valoare de multiplicator sunt determinate de RNG: acest software determină care numere vor apărea pe ecran prin selecții aleatorii dintr-un număr aproape infinit de posibilități la fiecare învârtire. Aceasta înseamnă că nu există nicio modalitate de a le prezice. Nu utilizați strategia cald/rece pentru a determina numerele norocoase, deoarece toate probabilitățile vor fi resetate la fiecare învârtire.

 • Pariurile directe sunt singura opțiune pentru a câștiga multiplicatori

  Dacă doriți să profitați de multiplicatori, ar trebui să plasați doar pariuri directe. Niciun alt tip de pariu nu activează multiplicatorii. De exemplu, dacă plasați un pariu împărțit și chiar unul dintre numerele selectate este ales ca număr norocos, nu veți primi un multiplicator. Cea mai bună strategie aici ar fi să plasați cât mai multe pariuri directe posibile. Utilizați funcția Bet Creator pentru a face acest lucru rapid, deoarece există doar 20 de secunde între runde de joc, sau lăsați funcția Lucky Dip să facă alegeri aleatorii pentru voi.

FAQs

Care este RTP-ul la Quantum Roulette?

RTP-ul la Quantum Roulette este de 96,10%. Motivul pentru care această valoare este mai mică decât RTP-ul la ruleta europeană este că pariurile directe plătesc doar 29:1. Rețineți că pariurile directe care plătesc mai puțin decât în mod obișnuit sunt comune în majoritatea variantelor de ruletă live care includ multiplicatori.

Ce face acest joc diferit față de alte rulete?

Multiplicatori care pot plăti până la 500x și pariurile directe care plătesc doar 29:1 sunt principalele lucruri care diferențiază acest joc de alte rulete. Putem spune și că prezența unui moderator în locul unui dealer face o diferență: moderatorul nu atinge niciodată roata, iar jocul se desfășoară automat.

Există diferențe de reguli între Quantum Roulette Live și Lightning Roulette?

Nu, regulile sunt aceleași. Singura diferență între Quantum Roulette și Lightning Roulette este rata RTP-ului. Ultimul are un RTP de 97,10%, în timp ce Quantum Roulette are un RTP de 96,10%. În rest, ambele jocuri plătesc până la 500x și oferă plăți de 29:1 pentru pariurile directe.

Cât plătesc pariurile directe în Quantum Roulette?

Acest lucru depinde dacă pariu direct primește o valoare de multiplicator sau nu. Fără multiplicator, pariurile directe plătesc 29:1. Cu un multiplicator, pot plăti 50x, 100x, 150x, 200x, 250x, 300x, 350x, 400x, 450x sau 500x: depinde de valoarea aleasă.

Care sunt multiplicatorii și cum funcționează?

Multiplicatorii sunt valorile atribuite numerelor norocoase selectate după ce roata începe să se învârtă și pot fi între 50x și 500x. Funcția lor principală este de a crește plata numărului la care sunt atribuiți în funcție de valoarea lor. Deci, de exemplu, un multiplicator de 100x va crește plata de 100 de ori.