arrow-up
Roulette77

Free

online

Support UkraineSupport Ukraine

Immersive Roulette de la Evolution

Ultima actualizare: 07.07.2023 de Andrew Shepard
Anul lansării 2013
Variație un singur zero
RTP 97.3%
Multiplicatori -
Software Evolution Gaming
Limitele pariurilor Depinde de cazinou

Cel mai bun cazinou cu Immersive Roulette

22bet
4.3/5
Limitele pariurilor €0.5-20 000

Immersive Roulette este un joc de cazino live online dezvoltat de Evolution Gaming, unul dintre cei mai importanți furnizori de software pentru jocuri de cazino live. Immersive Roulette, lansat în 2013 și nominalizat ca cel mai bun joc de ruletă al anului, urmează regulile standard ale ruletei, cu un dealer live care rotește roata și jucători care plasează pariuri pe rezultatul rotirii. Ceea ce diferențiază Immersive Roulette de alte jocuri de ruletă este fluxul video de înaltă calitate, care oferă mai multe unghiuri de cameră și reluări în slow-motion ale numărului câștigător, oferind jucătorilor o experiență mai captivantă și imersivă.

Designul studioului este simplu și elegant. În mijloc se află roata și dealerul care o pune în mișcare. Interfața utilizatorului este, de asemenea, intuitivă. Masa de pariere este plasată în centru, iar sub aceasta, jucătorul poate selecta jetoanele de valoarea necesară. Jocul se desfășoară pe o roată și o masă de ruletă standard, iar jucătorii pot plasa diferite tipuri de pariuri, inclusiv Pariu direct, Split, Street, Corner, Line, Column, Dozen, Roșu/Negru și Par/Impar. Pe partea dreaptă a mesei, există un câmp pentru pariurile pe pista de curse. În plus, pe ecran, jucătorul poate găsi cu ușurință toate funcțiile de joc disponibile, cum ar fi chat-ul, pariurile favorite și autoplay-ul. De asemenea, este posibil să se modifice setările grafice dacă se joacă pe un dispozitiv mai puțin performant.

Caracteristici

Acest joc de ruletă online de ultimă generație este conceput pentru a oferi jucătorilor o experiență cât mai aproape de cea dintr-un cazino real. Cu tehnologia sa avansată și atenția la detalii, Immersive Roulette oferă o experiență de joc unică și captivantă, care o diferențiază de alte jocuri de ruletă online. În acest articol, vom explora câteva dintre caracteristicile care fac ca Immersive Roulette să fie atât de captivantă și de imersivă, inclusiv video și audio de înaltă calitate, funcții interactive și diverse opțiuni de personalizare. Iată câteva caracteristici:

 • Multiple unghiuri de cameră: Immersive Roulette oferă jucătorilor mai multe unghiuri de cameră, permițându-le să vadă roata ruletei din perspective diferite. Această caracteristică creează o experiență de joc mai imersivă și captivantă pentru jucători.
 • Reluări în slow-motion: Jocul oferă reluări în slow-motion ale numărului câștigător, permițând jucătorilor să urmărească mingea în timp ce aterizează pe numărul câștigător. Această caracteristică amplifică suspansul și emoția jocului.
 • Autoplay: Immersive Roulette include o funcție de autoplay, care permite jucătorilor să plaseze același pariu pentru un număr specific de runde fără a plasa manual pariul de fiecare dată.
 • Istoricul numerelor: Jocul afișează numerele câștigătoare anterioare, permițând jucătorilor să urmărească numerele care au fost extrase și să ia decizii de pariere informate.
 • Pista de curse: Immersive Roulette include opțiunea de pariere pe pista de curse, permițând jucătorilor să plaseze pariuri pe secțiuni specifice ale roții ruletei.
 • RTP: Immersive Roulette are un RTP teoretic de 97,3%.
 • Pariuri salvate: Jocul le permite jucătorilor să salveze pariurile lor favorite pentru jocurile viitoare, facilitând plasarea rapidă și eficientă a pariurilor.
Pariul Plată
Directă 35:1
Miză divizată 17:1
Stradă 11:1
Colț 8:1
Șase Numere 5:1
Coloană 2:1
Duzină 2:1
Par/Impar 1:1
Roșu/Negru 1:1
Înalt / Scăzut 1:1

Limite

Limitele de pariere pentru Immersive Roulette pot varia în funcție de cazinoul online în care se joacă jocul. Cu toate acestea, în general, suma minimă a pariului pentru Immersive Roulette este de aproximativ 0,10 sau 0,20 euro, în timp ce suma maximă a pariului poate varia de la 2.000 euro la 5.000 euro sau mai mult, în funcție de cazinou. Iată limitele de pariere pentru Immersive Roulette la câteva cazinouri online populare:

Avantaje & Dezavantaje

Avantaje
 • Experiență de joc imersivă și realistă: Oferă o experiență unică de joc care simulează entuziasmul unui cazinou fizic;
 • Grafică și design de înaltă calitate: Dispune de grafică și elemente de design de înaltă calitate care creează o experiență de joc captivantă și imersivă;
 • Disponibilitate extinsă: Este oferit de multe cazinouri online, fiind ușor accesibil jucătorilor din întreaga lume;
 • Opțiuni flexibile de pariere: Oferă o gamă largă de opțiuni de pariere, permițând jucătorilor să-și personalizeze strategia și stilul de joc;
Dezavantaje
 • Ritmul de joc lent: Diferitele unghiuri de cameră și reluările în slow-motion pot face ca jocul să pară mai lent decât alte versiuni de ruletă;
 • Lipsa de reguli sau caracteristici unice: Nu oferă reguli sau caracteristici speciale care să-l diferențieze de alte versiuni de ruletă;
 • Poate necesita o conexiune internet rapidă: Grafica de înaltă calitate și unghiurile multiple de cameră pot necesita o conexiune internet rapidă pentru a asigura o experiență de joc lină și neîntreruptă;

Sfaturi

În timp ce jocul se bazează în primul rând pe noroc, câteva sfaturi și strategii vă pot ajuta să vă maximizați șansele de câștig și să profitați la maximum de sesiunile de joc. Vă vom oferi câteva sfaturi valoroase despre cum să jucați Immersive Roulette ca un profesionist. Vom acoperi diferite aspecte ale jocului, inclusiv înțelegerea diferitelor tipuri de pariuri, gestionarea fondurilor, utilizarea opțiunilor de personalizare ale jocului și altele. Indiferent dacă sunteți începător sau jucător experimentat, aceste sfaturi vă vor ajuta să vă îmbunătățiți jocul și să vă bucurați la maximum de Immersive Roulette.

 • Treceți la o calitate video mai scăzută dacă aveți o conexiune rapidă insuficientă

  Immersive Roulette este cunoscut pentru rezoluția sa HD de înaltă calitate, care necesită o conexiune la internet rapidă și stabilă pentru a funcționa fără întreruperi. Dacă întâmpinați probleme de bufferizare sau întârzieri, se recomandă să treceți la o calitate video mai scăzută pentru a vă asigura o experiență de joc fără probleme. Acest lucru poate fi realizat prin ajustarea setărilor video din joc. Reducând calitatea video, jocul va consuma mai puțină lățime de bandă și vă va permite să jucați fără întreruperi.

 • Utilizați opțiunea de pariuri speciale pentru modele rapide

  În Immersive Roulette, aveți un timp limitat pentru a plasa pariurile înainte ca dealerul să învârtă roata. Dacă doriți să executați rapid și eficient modele de pariere complexe, opțiunea de pariuri speciale este cea mai bună soluție. Această funcție vă permite să salvați și să executați modelele preferate de pariere cu un singur clic. Acest lucru vă permite să plasați rapid pariuri complexe fără a le plasa manual pe masă.

 • Utilizați opțiunea de autoplay pentru a repeta modelele de pariere pe mai multe runde

  Dacă aveți un model de pariere constant pe care doriți să-l repetați pe mai multe runde, utilizarea opțiunii de autoplay este o modalitate excelentă de a economisi timp și efort. Această funcție vă permite să setați o combinație specifică de pariuri care vor fi plasate automat pentru un număr de runde. Acest lucru înseamnă că nu va trebui să plasați manual pariurile pentru fiecare rundă în parte, economisindu-vă timp și facilitând respectarea modelului preferat de pariere. Asigurați-vă doar că urmăriți atent fondurile disponibile și ajustați pariurile în consecință, deoarece autoplay-ul poate consuma rapid fondurile dacă nu sunteți atent.

FAQs

Care este RTP-ul la Immersive Roulette?

Immersive Roulette se bazează pe regulile standard ale ruletei europene, așa că RTP-ul acestui joc de ruletă este de 97,3%.

Ce face ca Immersive Roulette să se diferențieze de celelalte rulete?

Immersive Roulette se remarcă față de celelalte jocuri de ruletă datorită rezoluției sale HD de înaltă calitate, unghiurilor multiple de cameră și utilizării reluărilor în mișcare lentă.

Care sunt valorile jetoanelor la Immersive Roulette?

Valorile jetoanelor la Immersive Roulette variază în mod obișnuit de la 1 până la 1000, oferind o gamă largă de opțiuni de pariere și strategii.

Există versiuni de Immersive Roulette cu interfață în limba română?

Da, există versiuni de Immersive Roulette cu interfață în limba română, care pot fi selectate în setările jocului.

Este Immersive Roulette trucat?

Immersive Roulette nu este trucat, deoarece este dezvoltat de furnizori de jocuri de încredere și este supus testelor și certificărilor regulate realizate de firme de audit independente pentru a asigura un joc corect. Cu toate acestea, este important de reținut că toate jocurile de cazino au un avantaj al casei, ceea ce înseamnă că cazinoul are un avantaj asupra jucătorilor pe termen lung.